Schneider Electric si Fundatia Schneider Electric - parteneriat cu Enactus pentru educatia tinerilor si antreprenoriat

Bogdan Chirea
0

Schneider Electric și Fundația Schneider Electric au încheiat un parteneriat cu Enactus pentru a sprijini educația tinerilor și antreprenoriatul în cadrul unui program global destinat studenților din zece țări. 


Prin acest parteneriat, Schneider Electric se angajează să ofere mentorat și expertiză în cadrul competițiilor Enactus, în care peste 100.000 de studenți din Mexic, Guatemala, Brazilia, Columbia, Senegal, Africa de Sud, Nigeria, Kenya, Egipt și Franța dezvoltă soluții antreprenoriale pentru probleme sociale și de mediu.


Proiectele dezvoltate de studenți se concentrează pe tranziția energetică, fiind susținute de mentori și experți din industrie, inclusiv angajați Schneider Electric, care participă activ în roluri de experți în conținut și membri ai juriului. Inițiativa face parte din programul „Youth Impact Through Learning” al Schneider Electric, care urmărește să îmbunătățească competențele tinerilor și să promoveze o tranziție energetică echitabilă, precum și să susțină egalitatea de gen prin integrarea fetelor în programele de formare.


Recent, competiții naționale au avut loc în mai multe țări pentru a desemna echipele câștigătoare care vor participa la Cupa Mondială Enactus din Astana, Kazahstan, pe 1 octombrie 2024. Printre câștigătorii naționali se numără o echipă din Brazilia care a creat cărămizi ecologice din deșeuri de açaí, o echipă din Egipt care a dezvoltat un filtru pentru fum din zambile de apă și o echipă formată exclusiv din femei din Mexic, care a transformat deșeurile de creveți într-o linie de condimente. Angajații Schneider Electric vor ghida aceste echipe, oferindu-le sprijin în continuarea proiectelor lor inovatoare.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!