Se lansează campania „Petală cu Petală trimitem bobocul la școală”

Bogdan Chirea
0

Narada lansează pe 26 august, la ora 10.00, campania „Petală cu Petală trimitem bobocul la școală”, cu un eveniment special la Mall Băneasa, în fața magazinului ZARA. 


Campania, destinată reducerii abandonului școlar, începe cu expunerea lucrării de artă a Irinei Dragomir, ce simbolizează potențialul inițiativei și transmite mesajul: „dezleagă un destin”.


Campania „1 copil încălțat = 1 destin dezlegat” se alătură eforturilor de mobilizare socială pentru a sprijini copiii care se confruntă cu lipsuri esențiale în educația lor. În România anului 2024, un copil din patru abandonază școala din cauza lipsei resurselor de bază, inclusiv încălțăminte, ghiozdane și materiale școlare. 


Narada și partenerii săi au identificat, prin platforma hartaedu.ro, 8220 de copii care necesită ajutor. Scopul campaniei este de a livra 2500 de cutii cu produse esențiale în următoarele trei săptămâni.


Instalația imersivă creată de Irina Dragomir va fi expusă în mall-uri și include o lucrare centrală – un boboc de floare legat cu 500 de noduri, care simbolizează speranța și potențialul copiilor ce vor beneficia de donații. 


Vizitatorii vor avea ocazia să participe la o experiență tematică, care include o bancă de școală veche și o hartă uriașă a României, marcând cazurile copiilor ce necesită ajutor. În plus, vor putea lipi etichete pe caiete ce vor ajunge în ghiozdanele copiilor și lăsa mesaje de încurajare.


Narada invită toți cetățenii să se alăture acestei inițiative și să contribuie la schimbarea destinelor copiilor din România, subliniind importanța implicării comunității în reducerea abandonului școlar și sprijinirea educației.



Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!