Seri dramatice de marți, în Septembrie la Warner TV

Bogdan Chirea
0

În luna septembrie, serile de marți de la Warner TV sunt dedicate unor filme dramatice intense, care duc în prim-plan subiecte captivante și personaje memorabile. Actori de renume precum Mickey Rourke, Ellen Barkin, Leonardo DiCaprio, Omar Sharif, Julie Christie, Kate Winslet și Jude Law vor străluci pe ecrane în aceste producții.


Pe 3 septembrie, de la ora 23:35, Warner TV difuzează thrillerul neo-noir „Johnny băiat frumos” („Johnny Handsome” - 1988).


Filmul îl urmărește pe John Sedley, un bărbat născut cu o malformație severă care îi aduce porecla „Johnny Handsome”. Trădat de doi complici în timpul unei infracțiuni, Johnny ajunge în închisoare, unde întâlnește un chirurg dornic să experimenteze o procedură de chirurgie cosmetică reconstructivă. Johnny acceptă și primește o nouă înfățișare înainte de a fi eliberat, dar setea lui de răzbunare rămâne vie. Regizat de Walter Hill și bazat pe romanul „The Three Worlds of Johnny Handsome” de John Godey, filmul îi are în distribuție pe Mickey Rourke, Ellen Barkin, Forest Whitaker și Morgan Freeman.


Pe 10 septembrie, de la ora 23:30, la Warner TV va fi difuzat thrillerul „Insula Shutter” („Shutter Island” - 2010), regizat de Martin Scorsese.


Doi agenți federali americani sunt trimiși să investigheze dispariția unui pacient de la un azil de pe o insulă izolată. Pe măsură ce ancheta avansează, unul dintre agenți descoperă un adevăr tulburător. În rolurile principale joacă Leonardo DiCaprio, Emily Mortimer, Mark Ruffalo, Ben Kingsley, Max von Sydow, Michelle Williams și Patricia Clarkson.


Pe 17 septembrie, de la ora 23:30, Warner TV aduce pe ecrane clasicul „Doctor Zhivago” (1965), o poveste de război și romantism, regizată de David Lean.


Acest film, premiat cu șase premii Oscar, urmărește viața unui medic și poet rus care, deși căsătorit, se îndrăgostește de soția unui activist politic în contextul tulburărilor din timpul Primului Război Mondial și al Revoluției din Octombrie.


Încheind luna septembrie, Warner TV va difuza pe 24 septembrie, de la ora 20:30, filmul „Contagion: Pericol nevăzut” (2011), regizat de Steven Soderbergh.

În acest thriller de actualitate, profesioniști din domeniul sănătății, oficiali guvernamentali și oameni obișnuiți se confruntă cu o pandemie globală, în timp ce se luptă pentru a găsi un antidot. Distribuția impresionantă include nume mari precum Marion Cotillard, Matt Damon, Laurence Fishburne, Jude Law, Gwyneth Paltrow și Kate Winslet.


Warner TV oferă, așadar, un program de filme dramatice puternice, care vor captiva publicul în fiecare marți din septembrie.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!