SERIA POLIȚISTĂ FRANCEZĂ CRIMĂ ÎN... ARE NOI PREMIERE LA DIVA

Bogdan Chirea
0

La începutul lunii septembrie, DIVA aduce o nouă serie de premiere TV made in France, cu noi echipe de polițiști gata să prindă criminalul, în seria „Crimă în...”.


Acțiunea celor patru premiere din această lună are loc în peisajele idilice din Provența, Bretania și Insula Porquerolles, în orășele liniștite unde pare că nu se întâmplă nimic rău. Asta până când o crimă tulbură liniștea, iar jandarmii intră în acțiune! Cele patru filme noi de la DIVA sunt programate în fiecare miercuri, de la ora 22:00, începând cu 4 septembrie. Iată mai multe detalii despre aceste premiere:


4 septembrie, ora 22:00 – „Prețul loialității” („Le prix de la loyauté”, 2019). Patru polițiști sunt împușcați mortal, iar evenimentul ajunge la știri. Se pare însă că totul a fost o capcană, iar traficanții de droguri știau de sosirea poliției. Căpitanul Marie Jourdan (Mimie Mathy) de la Poliția din Lyon este chemată de prietenul ei, Paul Danceny (Mathieu Delarive), care este încarcerat și acuzat de uciderea amantei sale, soția unui chirurg plastician carismatic și manipulator. Marie reușește să-l elibereze pe Paul, iar cei doi căpitani investighează crima, descoperind că frumusețea poate avea un preț mortal.


11 septembrie, ora 22:00 – „Crimă în Pont-Aven” („Meurtres à Pont-Aven”, 2022). Corpul unui oncolog celebru este găsit în pădurea Chanteloube, în apropierea unui castel unde se desfășoară un spectacol medieval. Cazul este preluat de Basile Tissier (Aurélien Wiik), un polițist din Bourges, care trebuie să colaboreze cu Jandarmeria Națională Franceză. Ce rol joacă dozele de morfină descoperite în castel? Aflăm pe 11 septembrie, de la ora 22:00!


18 septembrie, ora 22:00 – „Crimă la Porquerolles” („Meurtres à Porquerolles”, 2022). Cadavrul unei pictorițe de 60 de ani este găsit pe o plajă, iar un procuror adjunct rigid – Arnaud Taillard (François Vincentelli) – și un polițist capricios – Charlie Buczkowski (Charlie Bruneau) – sunt nevoiți să rezolve cazul împreună. Ușor de zis, greu de făcut, mai ales că familia procurorului pare implicată în transferul recent al polițistului.

25 septembrie, ora 22:00 – „Crimă pe Kermadec” („Menace sur Kermadec”, 2022). Căpitanul Marie Bréguet (Claire Keim) este pe cale să părăsească orășelul de pescari Kermadec pentru a se transfera la Paris, dar rămâne pentru a rezolva o crimă dublă. Inițial îl suspectează pe Franck Lavigne (David Kammenos), însă comportamentul lui misterios are o explicație logică. Când fiica ei de 14 ani este răpită, Marie intră în alertă maximă.


Amatorii de filme polițiste nu trebuie să rateze cele patru premiere din seria „Crimă în...”, programate în fiecare miercuri, de la ora 22:00, începând cu 4 septembrie, numai la DIVA. Aceste povești TV franceze promit două ore pline de suspans, în care fiecare indiciu îți va pune mintea la încercare!

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!