Seriale noi pe AXN toamna aceasta

Bogdan Chirea
0

Toamna aduce noi seriale captivante pe AXN: Premieră pentru „Simbolul Pierdut”, „Vrăjitoarea”, „Walker” și „NCIS”.


În această toamnă, telespectatorii AXN vor avea parte de un maraton de seriale pline de acțiune, dramă și suspans. Printre cele mai așteptate titluri se numără adaptarea romanului „Simbolul Pierdut” de Dan Brown, serialul dramatic grecesc „Vrăjitoarea”, reinterpretarea modernă a serialului „Walker, Polițist Texan” și un nou sezon din popularul serial polițist „NCIS”.


„Simbolul Pierdut” va debuta pe AXN pe 3 septembrie, la ora 21:00. Adaptat după celebrul roman al lui Dan Brown, serialul îl urmărește pe simbolistul Robert Langdon, interpretat de Ashley Zukerman, în încercarea de a dezlega enigme periculoase în Washington D.C., la solicitarea CIA. Pe măsură ce își continuă investigațiile, Langdon descoperă o conspirație majoră și trebuie să salveze viața mentorului său răpit. Alături de Zukerman, serialul îi include și pe Eddie Izzard și Valorie Curry.


„Vrăjitoarea”, o producție originală grecească de la Antenna Studios, va avea premiera pe 3 septembrie, la ora 22:00. Acțiunea se desfășoară în Grecia anului 1817, unde două familii rivale sunt unite printr-o căsătorie aranjată, iar nașterea unui copil aduce noi conflicte și mistere. Când copilul dispare, o tânără servitoare cu viziuni misterioase devine cheia în descoperirea adevărului. Serialul îi are în distribuție pe Elli Triggou, Katerina Lechou și Giorgos Gallos.


Pe 4 septembrie, la ora 21:00, „NCIS” revine cu sezonul 18 pe AXN România. Echipa de investigații se confruntă cu dispariția liderului lor, Gibbs (Mark Harmon), și se lansează într-o nouă misiune plină de pericole și necunoscute. Noul sezon promite noi aventuri și provocări pentru fanii acestui serial polițist procedural.


În plus, o reinterpretare modernă a serialului clasic „Walker, Polițist Texan” va avea premiera pe 12 septembrie, la ora 21:00, cu episoade duble. „Walker” îl aduce în prim-plan pe Jared Padalecki, cunoscut din „Supernatural”, în rolul principal. Serialul explorează viața lui Cordell Walker, un văduv și tată a doi copii, care se întoarce acasă în Austin, Texas, după doi ani de misiuni sub acoperire. În timp ce încearcă să se reconecteze cu familia sa și să gestioneze provocările personale și profesionale, Walker își croiește drumul prin noi aventuri și conflicte.


Această toamnă pe AXN promite să fie plină de adrenalină și emoție, oferind telespectatorilor ocazia de a se bucura de noi povești captivante și de personaje complexe care luptă pentru dreptate și adevăr.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!