Spin-off „Doctor Who: The War Between The Land And The Sea” anunțat la San Diego Comic-Con

Bogdan Chirea
0

Disney Branded Television și BBC au anunțat în comun la San Diego Comic-Con un nou spin-off al seriei „Doctor Who”, intitulat „The War Between The Land And The Sea”. 


Această nouă serie în cinci părți îi are în rolurile principale pe Russell Tovey („Feud”, „American Horror Story: NYC”) și Gugu Mbatha-Raw („Surface”, „Loki”), alături de membri ai distribuției „Doctor Who” care revin, inclusiv Jemma Redgrave (în rolul Kate Lethbridge-Stewart) și Alexander Devrient (în rolul Colonelului Ibrahim).


Când o specie antică și înfricoșătoare iese din ocean și se dezvăluie dramatic umanității, o criză internațională este declanșată. Cu întreaga populație în pericol, UNIT intervine pe măsură ce războiul între pământ și mare devine iminent.


Serialul este creat de Russell T Davies, showrunner și producător executiv „Doctor Who”, care a scris acest spin-off împreună cu producătorul executiv Pete McTighe („A Discovery of Witches”, „The Pact”, „Doctor Who”). Această serie marchează revenirea triumfătoare a Sea Devils, personaje clasice din „Doctor Who” văzute pentru prima dată în 1972.


Davies a declarat: „Sunt foarte norocos să lucrez cu o distribuție atât de magnifică. Și aceasta este o dramă uriașă, musculoasă și palpitantă care va zgudui Universul Doctor Who din temelii. Când Doctorul nu este în oraș, întreaga umanitate este în pericol.”


Filmările vor începe luna viitoare și vor fi regizate de Dylan Holmes Williams, care a regizat două episoade din primul sezon „Doctor Who”: „73 Yards” și „Dot and Bubble”. Seria va fi difuzată exclusiv pe Disney+ unde este disponibil și pe BBC One și BBC iPlayer în Marea Britanie.


„The War Between The Land And The Sea” este produs de Bad Wolf, împreună cu BBC Studios pentru Disney Branded Television și BBC. Pe lângă Davies și McTighe, producătorii executivi includ Phil Collinson, Joel Collins, Julie Gardner și Jane Tranter.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!