Start Vot la Digital Divas Awards 2024

Bogdan Chirea
0

Digital Divas Awards, cea mai așteptată competiție dedicată creatorilor de conținut din domeniile Fashion, Beauty și Lifestyle, revine în 2024 cu o nouă ediție. 


Evenimentul își propune să aducă în prim-plan cele mai active personalități din mediul online local, oferindu-le recunoaștere pentru activitatea lor pe diferite platforme digitale.


Începând de luni, 5 august, publicul are posibilitatea de a contribui la selecția câștigătorilor acestei ediții, susținând creatorii de conținut pe care îi admiră. Votul public este deschis până pe 25 august, iar pentru a vota, cei interesați sunt invitați să viziteze site-ul oficial al competiției.

Nominalizările vor fi evaluate atât prin votul publicului, cât și de un juriu de specialitate, compus din peste 100 de experți în marketing și comunicare, reprezentanți ai brandurilor și agențiilor recunoscute în piață, precum și specialiști cu experiență în domeniile Fashion și Beauty.


Competiția se desfășoară pe 15 categorii, printre care:


- Best Health & Wellness Content Creator

- Best Lifestyle Content Creator

- Best Fashion Stylist In Social Media

- Best Make-up Artist In Social Media

- Rising Star On Social Media

- Best Fashion & Beauty Youtube Channel

- Best Fashion & Beauty Tiktok Account

- Best Fashion & Beauty Instagram Account

- Best Male Content Creator (In Fashion & Lifestyle)

- Most Creative Content Creator

- Best Brand Endorser

- Best Celebrity Content Creator

- Best Storytelling Curator

- People’s Choice Award

- The Digital Diva Of The Year


Câștigătorii vor fi anunțați pe 12 septembrie, în cadrul unei gale de premiere spectaculoase, care va avea loc la Palatul Bragadiru din București. Digital Divas Awards se desfășoară în paralel cu Digital Divas Conference, un eveniment care va aduce împreună personalități din mediul online, specialiști din domeniul Fashion și Beauty, și reprezentanți ai brandurilor, care vor împărtăși cunoștințe actuale, sfaturi esențiale și povești autentice.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!