"Ten to Midnight" – Un nou sitcom ce abordează problemele de mediu cu umor

Bogdan Chirea
0

Într-un peisaj al divertismentului care caută constant conținut inovator, "Ten to Midnight" își propune să aducă o perspectivă nouă printr-o satiră efervescentă a societății actuale, abordând temele ecologice. Acest serial de comedie, realizat de producătorul Alexandru Iliescu (cunoscut pentru "Martini Shot", "Miracol", "Familiar", "Unidentified"), se bazează pe un scenariu premiat internațional, scris de Monica S. Mantero ("Skeleton Rain")


Problemele de mediu au fost de obicei subiectul serialelor documentare și al dramelor apocaliptice, rar fiind integrate în comedii de prime time. "Ten to Midnight" reușește să împletească temele ecologice într-o narațiune captivantă și amuzantă, o provocare care a necesitat numeroase versiuni de scenariu pentru a găsi echilibrul perfect între umor și informație.


Ce Face "Ten to Midnight" Special?


Conceptul a fost dezvoltat timp de peste zece ani și se bazează pe aventurile reale ale creatoarei Monica S. Mantero. Serialul își propune să prezinte multiple perspective asupra problemelor de mediu, prin intermediul unor personaje diverse, provenite din medii și culturi diferite, oferind o reprezentare autentică a unui nou tip de "supereroi" ignorați până acum de industria cinematografică.


"Creăm un show care să facă oamenii să râdă, dar în același timp să aducă informații, perspective noi și să stârnească cât mai multe conversații," spune producătorul Alexandru Iliescu. "Comedia este un instrument de storytelling puternic, care poate inspira și educa un public larg."


Personaje și Povești Originale


"Ten to Midnight" își propune să recreeze magia serialelor de succes precum "Brooklyn 99", "The Big Bang Theory" și "The Office", prin personaje multidimensionale și multinaționale, cu o chimie extraordinară și povești originale. Perspectiva internațională aduce un unghi nou de satiră interculturală, cu potențial de a rezona cu un public global și de toate vârstele.

"Conceptul 'Ten to Midnight' este simplu: oricât ne-ar plăcea filmele Marvel, până la urmă lumea nu va fi salvată de supereroi, ci de oameni imperfecți, obișnuiți, oameni ca oricare dintre noi, care își vor da seama că sunt în stare de lucruri extraordinare," explică scenarista Monica S. Mantero.


Filmări în România


Proiectul revoluționar va fi filmat în România, o destinație din ce în ce mai populară pentru producțiile internaționale datorită costurilor reduse și peisajelor naturale pitorești. "Ten to Midnight" este mai mult decât un simplu eveniment de televiziune; este un apel la acțiune, începutul a ceva excepțional. Salvarea planetei nu trebuie să fie o dramă – poate fi o comedie!


Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!