Top 10 Cele Mai Populare Filme și Seriale pe Netflix în România (25 August 2024)

Bogdan Chirea
0


În fiecare săptămână, Netflix ne surprinde cu o selecție variată de filme și seriale. Pe baza popularității și preferințelor utilizatorilor din România, iată lista celor mai vizionate titluri din această săptămână:


Uniunea (2024)

Rating: 13+

Durată: 1 oră 49 minute

Descriere: Povestea urmărește un muncitor în construcții din New Jersey care devine, dintr-un tip obișnuit, un spion aspirant după ce este recrutat pentru o misiune de fosta sa iubită din liceu. Aventura și umorul se împletesc într-un film plin de răsturnări de situație.



Fetele din Nisa (2024)

Rating: 16+

Durată: 1 oră 32 minute

Descriere: O polițistă nonconformistă și o detectivă meticuloasă își unesc forțele cu un fost hacker șarmant pentru a rezolva dispariția unui ofițer și a salva orașul Nisa de la un dezastru iminent. Un thriller captivant cu multă acțiune și momente pline de suspans.



Emily în Paris (2020)

Rating: 16+

Sezoane: 4

Descriere: Emily, o americancă expertă în marketing, își începe o nouă viață în Paris, unde descoperă noi pasiuni și explorează moda și dragostea. Serialul continuă să fascineze publicul cu peisajele pariziene și aventurile romantice ale protagonistei.



Brigada sinucigașilor (2016)

Rating: 16+

Durată: 2 ore 2 minute

Descriere: Un agent secret eliberează din închisoare cei mai periculoși răufăcători din lume și le promite libertatea dacă reușesc să prevină apocalipsa. Un film plin de acțiune, personaje memorabile și o poveste intensă.



Tragicul accident (2024)

Rating: 16+

Episoade: 10

Descriere: Serialul explorează urmările devastatoare ale unui accident tragic care are loc la o petrecere aniversară. Întreaga comunitate este afectată, iar serialul aduce în prim-plan emoții puternice și relații complicate.



Ferdinand (2017)

Rating: Toate vârstele

Durată: 1 oră 50 minute

Descriere: Ferdinand, un taur uriaș dar blând, este confundat cu un luptător feroce și trebuie să își găsească drumul înapoi acasă, evitând arena de coridă. O poveste animată care aduce un mesaj puternic despre prietenie și curaj.



Gigi și Nate (2022)

Rating: 13+

Durată: 1 oră 54 minute

Descriere: Un tânăr care se adaptează la viața de tetraplegic găsește confort în prietenia cu un animal de însoțire special, o maimuță capucin. Însă, legătura lor este pusă la încercare de forțe externe. Un film emoționant despre speranță și depășirea obstacolelor.



Loserii de la seral (2018)

Rating: 16+

Durată: 1 oră 51 minute

Descriere: Un bărbat care a abandonat liceul încearcă să-și ia diploma la seral și se confruntă cu o profesoară dificilă și un director răzbunător. O comedie savuroasă despre a doua șansă și perseverență.



M3GAN (2023)

Rating: 16+

Durată: 1 oră 41 minute

Descriere: Un thriller SF în care o inventatoare creează o păpușă realistă pentru a avea grijă de copii, dar aceasta devine mult prea protectoare. Povestea aduce în discuție limitele inteligenței artificiale și provocările relațiilor umane.



Recrutul (2018)

Rating: 13+

Sezoane: 5

Descriere: Serialul îl urmărește pe un bărbat de 45 de ani care, în urma unui incident dramatic, decide să-și urmeze visul de a deveni polițist. Cu toate acestea, el trebuie să dovedească superiorilor săi că merită această șansă. O poveste inspirațională despre curaj și determinare.



Aceste titluri reprezintă cele mai căutate și apreciate producții pe Netflix în România în această săptămână. 

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!