Topul celor mai vizionate producții pe Netflix

Bogdan Chirea
0

Filmul recent lansat de Halle Berry, The Union, în care joacă alături de Mark Wahlberg, a avut un debut impresionant, ajungând pe locul 1 în Lista Filmelor în Engleză, cu 33,1 milioane de vizionări, devenind astfel cel mai vizionat titlu al săptămânii. 

Comedia de acțiune, în care cei doi interpretează foști îndrăgostiți din liceu care se reunesc pentru a înfrunta o organizație criminală internațională, a ajuns, de asemenea, pe primul loc în 63 de țări și în Top 10 în 93 de țări.


Între timp, Emily in Paris a avut, de asemenea, un succes remarcabil, cu prima parte a Sezonului 4 ocupând locul 1 în Lista TV în Engleză, cu 19,9 milioane de vizionări. Sezoanele anterioare ale serialului au revenit în forță, cu Sezonul 1 și Sezonul 3 ocupând locurile nouă și zece, respectiv. Fanii au sărbătorit revenirea serialului cu o premieră glamour roz la Paris, la care au participat creatorul Darren Star și vedetele Lily Collins, Ashley Park, Lucas Bravo și Lucien Laviscount. În așteptarea celei de-a doua părți, fanii se pot implica în serial prin funcții interactive, cum ar fi scanarea ținutelor lui Emily cu Google Lens pentru a găsi articole de modă similare sau jucând jocul *Netflix Stories: Emily in Paris*.


Conținutul romantic a fost popular pe diverse liste. Versiunea britanică a emisiunii Love is Blind a intrat pe locul 5 în Lista TV în Engleză, cu 4 milioane de vizionări, în timp ce serialul coreean Romance in the House a ajuns pe primul loc în Lista TV în alte limbi decât engleza, cu 2,6 milioane de vizionări. De asemenea, comedia romantică I Can’t Live Without You a ocupat locul patru în Lista Filmelor în alte limbi decât engleza, în timp ce Miss Night and Day și-a continuat performanța puternică în Lista TV în alte limbi decât engleza.


Thrillerul cu rechini Under Paris a continuat să atragă atenția, ajungând pe locul șapte în Lista TV în Engleză, cu 1,4 milioane de vizionări, și urcând pe locul 2 în Lista Filmelor în alte limbi decât engleza.


Alte debuturi notabile includ American Murder: Laci Peterson, care a ocupat locul doi în Lista TV în Engleză, cu 12,4 milioane de vizionări, și Matt Rife: Lucid - A Crowd Work Special, pe locul patru, cu 4,9 milioane de vizionări. Favoritele care au revenit în listă includ sezonul final al The Umbrella Academy, A Good Girl’s Guide to Murder și Simone Biles Rising.


În categoria Filmelor în Engleză, documentarul Inside the Mind of a Dog, narat de Rob Lowe, a debutat pe locul șase, cu 5 milioane de vizionări. Filmul de animație Saving Bikini Bottom: The Sandy Cheeks Movie a reapărut pe locul cinci, cu 6,2 milioane de vizionări, alături de alte filme pentru familii, cum ar fi The Emoji Movie, Ferdinand și Trolls Band Together.


Pe Lista Filmelor în alte limbi decât engleza, comedia de acțiune Mission: Cross din Coreea a păstrat primul loc, cu 8,9 milioane de vizionări, în timp ce drama filipineză Lolo and the Kid a urcat pe locul doi, cu 8,1 milioane de vizionări.


Rețineți că disponibilitatea poate varia în funcție de regiune.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!