Uber lansează Uber Pet: Călătorii confortabile pentru proprietarii de animale de companie

Bogdan Chirea
0

Uber, liderul global în ridesharing, anunță lansarea unui nou serviciu dedicat celor care doresc să călătorească alături de animalele lor de companie. Cu Uber Pet, proprietarii de animale nu mai trebuie să-și lase prietenii blănoși acasă. Indiferent dacă este vorba despre o vizită la veterinar, la prieteni sau doar un drum în oraș, Uber Pet face aceste călătorii mai simple și convenabile.


Prin Uber Pet, utilizatorii pot alege această opțiune direct din aplicație. Pentru o taxă suplimentară de 10 lei, pasagerii se pot asigura că animalele lor de companie vor călători confortabil.


Deocamdată, Uber Pet este disponibil doar în București, începând cu 26 august.


Lansarea Uber Pet este marcată de un eveniment special dedicat proprietarilor de animale și prietenilor lor patrupezi, pe 26 și 27 august. Participanții sunt invitați să se relaxeze la Teoria Cocktail Bar, între orele 12:00 și 20:00, unde animalele de companie vor beneficia de servicii gratuite de îngrijire, precum tăierea unghiilor, periaj, curățarea urechilor și chiar un tratament pentru pernuțele lăbuțelor.


Ana-Maria Borlovan, Head of Driver Operations la Uber pentru Europa Centrală și de Est, a declarat: „La Uber, înțelegem că animalele de companie fac parte din familie și suntem bucuroși să oferim o soluție care facilitează călătoriile împreună cu prietenii blănoși. Uber Pet este conceput pentru a oferi confort și conveniență atât pentru pasageri, cât și pentru șoferi, asigurând o experiență plăcută pentru toți.”



Ce trebuie să știi despre Uber Pet


Numărul de animale de companie: Uber Pet permite un singur animal de companie per cursă. Dacă ai mai multe animale, este important să anunți șoferul, care va decide dacă le poate accepta.


Tipuri de animale: Deși Uber Pet este destinat în principal câinilor și pisicilor, pot fi transportate și alte animale, cu acordul șoferului.


Taxa de curățenie: Dacă animalul tău lasă doar puțin păr sau miros, nu va fi aplicată o taxă de curățenie. Însă, dacă apar incidente precum urinare, vomă sau daune, va fi necesară plata unei taxe suplimentare.


Sfaturi pentru o călătorie reușită cu Uber Pet


Animalele de companie trebuie să fie ținute în lesă, ham sau într-o cușcă specială de transport.

Este recomandat să aduci o pătură sau un prosop pentru a proteja scaunul mașinii.

Întreabă șoferul despre preferințele legate de locul în care să stea animalul tău.

Nu lăsa animalul nesupravegheat în mașină.

Uber Pet îți oferă acum posibilitatea de a călători împreună cu animalul tău de companie, în condiții de siguranță și confort, în București. 

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!