UNTOLD 2024: Emoție și magie în a treia zi de festival cu Sam Smith și Swedish House Mafia [VIDEO]

Bogdan Chirea
0

În a treia zi a festivalului UNTOLD, peste 120.000 de fani din întreaga lume s-au reunit pe Cluj-Arena pentru a trăi momente unice oferite de headlinerii serii, Sam Smith și Swedish House Mafia. Spectacolele live au transformat noaptea de sâmbătă într-una memorabilă, consolidând poziția festivalului UNTOLD ca unul dintre cele mai importante din lume.


Sam Smith la UNTOLD 2024: O Premieră Emoționantă în România


Sam Smith, artistul britanic cunoscut pentru fuziunea sa de muzică soul și pop, a ajuns pentru prima dată în România, oferind un concert de neuitat pe scena principală a festivalului UNTOLD. Parte a turneului său mondial „Gloria – The Blackout Tour”, Smith a creat o conexiune puternică cu fanii, care au cântat alături de el hituri precum Stay With Me, I’m Not The Only One, și Dancing With A Stranger. Publicul a simțit din plin mesajele de dragoste, libertate, toleranță și prietenie transmise prin muzica sa.

Un moment emoționant al serii a fost întâlnirea lui Sam Smith cu 12 supraviețuitori ai luptei cu cancerul, veniți din 12 țări diferite prin intermediul organizației Youth Cancer Europe. Artistul și-a exprimat recunoștința față de acești fani speciali prin îmbrățișări și autografe, oferind o amintire de neprețuit.


În cadrul festivalului, Sam Smith a primit primul disc de diamant oferit de România, pentru albumele Gloria și In The Lonely Hour, o distincție oferită de Universal Music Romania și Uniunea Producătorilor de Fonograme din România.



Swedish House Mafia: Euforie Totală pe Cluj-Arena


Swedish House Mafia, unul dintre cele mai influente acte din muzica electronică, a electrizat publicul cu un set live impresionant. Axwell, Sebastian Ingrosso și Steve Angello au ridicat atmosfera la cote maxime cu piese iconice precum Don’t You Worry Child, Save The World și One. Energia transmisă de cei trei suedezi a creat o experiență de neuitat, iar finalul show-ului a fost marcat de un mesaj plin de recunoștință din partea lui Axwell: „Ați creat magie!”


Alte Momente Memorabile în Ziua a Treia de UNTOLD

Salvatore Ganacci a adus un plus de culoare serii, purtând un tricou cu numărul 10 al echipei naționale de fotbal a României, un omagiu adus lui Gheorghe Hagi. Show-ul său a fost un mix de muzică și spectacol vizual, incluzând un tribut emoționant adus lui Nicu Covaci, fondatorul trupei Phoenix.


Marius Moga a surprins publicul cu un moment special, urcând pe scenă alături de fiica sa, Maria, iar DJ-ii Tujamo, Jaxomy și Jax Jones au menținut energia ridicată până la răsărit.



Experiențe Unice la Scenele Secundare UNTOLD


Scena Galaxy a fost transformată într-un univers techno de artiști precum Stephan Bodzin, Charlie, Grigore, SIT și Priku b2b Arapu, oferind o noapte de neuitat pentru fanii genului. Scena Alchemy a fost locul de întâlnire pentru iubitorii de trap, hip-hop și drum’n’bass, cu artiști precum Deliric X Silent Strike și Dub Fm & Woodnote.


Anticiparea UNTOLD 2025: Peste 15.000 de Abonamente Vândute în Câteva Ore


Pe măsură ce ediția din 2024 se apropie de final, entuziasmul pentru UNTOLD 2025 este deja la cote maxime. Peste 15.000 de abonamente pentru ediția aniversară a festivalului au fost vândute în doar câteva ore, demonstrând încă o dată popularitatea uriașă a acestui eveniment.


Ziua a Patra la UNTOLD: Următorii Headlineri pe Scena Principală


Duminică, scena principală va găzdui show-uri de la artiști de renume precum Burna Boy, Martin Garrix, Mahmut Orhan, Nicky Romero și Milky Chance, promițând o încheiere spectaculoasă a acestui festival de vis.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!