UNTOLD 2024: Debutul Magic al Unei Noi Ediții de Poveste [video]

Bogdan Chirea
0

UNTOLD, festivalul de muzică situat pe locul 3 în lume, și-a deschis porțile pentru cea de-a 9-a ediție, aducând împreună peste 97.000 de fani din întreaga lume, într-o atmosferă plină de energie, bucurie și momente magice. Prima zi a festivalului a fost marcată de show-uri spectaculoase pe cele opt scene, atrăgând zeci de mii de fani la Cluj-Arena.


Unul dintre cele mai așteptate momente de pe scena principală a fost prestația lui Louis Tomlinson, care a urcat pentru prima dată pe scena UNTOLD. Artistul britanic a încântat publicul cu hituri precum "Just Hold On" și "Back to You", transformând arena într-un loc al emoțiilor autentice. Tomlinson a oferit un show de excepție, incluzând și piese din cel mai recent album al său, “LIVE”. Publicul a rezonat puternic, cântând alături de el "Walls" și "Two of Us", iar artistul a declarat entuziasmat: „UNTOLD este cu adevărat special, vă mulțumesc! Energia acestui loc este ceva unic.”

Tom Grennan a fost o altă revelație a serii, prezentând în premieră pentru fanii UNTOLD piese care vor fi incluse în viitorul său album de studio. Cu hituri ca "Little Bit of Love" și "Found What I've Been Looking For", Grennan a reușit să creeze o legătură emoțională puternică cu publicul, mărturisind că UNTOLD este o experiență de neuitat pentru el.


Steve Aoki, un veteran al festivalului, a ridicat nivelul distracției cu un set live memorabil, inclusiv momentul iconic „Cake Me!”. DJ-ul american a avut parte de o surpriză specială, când a invitat-o pe scena principală pe Irina Rimes pentru a prezenta remixul piesei „Dudadu”. „UNTOLD este casa mea departe de casă”, a declarat Aoki, subliniind legătura sa specială cu festivalul și România.


Printre alți artiști care au făcut senzație pe scena principală s-a numărat și Timmy Trumpet, care a creat o euforie incredibilă cu combinația sa de DJ set și trompetă. Într-un moment surpriză, el a inclus în setul său piesa trupei Cargo, „Dacă ploaia s-ar opri”, arătându-și astfel aprecierea pentru cultura muzicală românească.


Purple Disco Machine a adus pe Cluj-Arena un set plin de energie, incluzând piese din viitorul său album “Paradise”, așteptat să fie lansat în septembrie, în timp ce noaptea s-a încheiat la răsărit alături de Blasterjaxx.


UNTOLD nu s-a limitat la scena principală, ci a oferit o diversitate impresionantă de stiluri muzicale pe celelalte scene. La scena Alchemy, fanii rap, trap, breakbeat și dubstep au avut parte de prestații electrizante de la artiști precum Grasu XXL, Guess Who și HVNDS. Scena Galaxy a fost dedicată culturii underground techno, aducând în fața publicului nume mari precum Black Coffee și Carl Cox.


În această seară, Mainstage-ul UNTOLD va găzdui unul dintre cele mai așteptate momente ale festivalului: Lenny Kravitz va urca pe scenă pentru un show live de neuitat. Alături de el, fanii vor putea să se bucure și de Dimitri Vegas & Like Mike, Alok, Lost Frequencies, Vama și alții.


Organizatorii au anunțat deja pregătirile pentru ediția aniversară de anul viitor, când UNTOLD va sărbători a 10-a ediție. Primele abonamente pentru UNTOLD 2025 vor fi puse în vânzare începând de sâmbătă, 10 august 2024, la ora 22:00, promițând și mai multă magie și momente memorabile pentru toți participanții.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!