Actorul spaniol Julian Ortega, cunoscut din serialul de succes „Elite,” a murit la vârsta de 41 de ani

Bogdan Chirea
0

Actorul spaniol Julian Ortega, cunoscut pentru rolul său în serialul popular „Elite” de pe Netflix, a decedat la vârsta de 41 de ani, a anunțat sindicatul actorilor din Spania. 


„Transmitem cele mai sincere condoleanțe familiei și prietenilor săi,” a declarat sindicatul într-un comunicat.


Ortega, fiul actriței spaniole Gloria Muñoz, s-a născut la Madrid în 1983 și a urmat cursuri de actorie în capitala Spaniei, potrivit informațiilor oferite de sindicat.


Cariera sa de peste două decenii în lumea filmului a început cu apariții în filme spaniole precum drama „El Otro Barrio” („Cealaltă parte”) din 2000 și fantezia horror „La raíz del mal” din 2008.


Înainte de a obține recunoaștere internațională pentru rolul său în șase episoade ale serialului „Elite” de pe Netflix, Ortega a apărut în mai multe seriale de televiziune din Spania. În „Elite,” el a interpretat rolul unui manager de restaurant în cadrul unui liceu exclusivist, plin de mistere și intrigi.


Ultimele sale apariții au fost în seriale de dramă precum „El Pueblo” („Satul”) și „4 estrellas” („4 Stele”).


„Ai fost un om minunat, umil, mereu zâmbitor, generos, atent... un coleg deosebit... Îți mulțumesc pentru tot,” a scris Ruth Diaz, colega sa din „El Pueblo,” într-o postare pe Instagram.


„Ce bine a fost să împart acele luni pe platourile de la El Pueblo și să te cunosc puțin. Ai plecat prea devreme,” a adăugat ea.


Ortega a lucrat, de asemenea, la proiecte de teatru, inclusiv în piesa „Ira” din 2021, pe care a scris-o și în care a jucat alături de mama sa, conform Teatrului Spaniol din Madrid.


Cauza morții lui Ortega nu a fost anunțată oficial.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!