Allview Auto depășește obiectivul de vânzări pentru 2024 în doar șase luni, datorită succesului modelului electric CityZEN

Bogdan Chirea
0

Allview Auto a anunțat că a reușit să atingă obiectivul de vânzări pentru întregul an 2024 în doar șase luni, vânzând 100 de unități ale modelului electric CityZEN, în cadrul Programului Rabla Plus. Acest succes evidențiază atât atractivitatea modelului, cât și angajamentul companiei de a oferi soluții de mobilitate sustenabile și inovatoare.


CityZEN este un vehicul electric compact și eficient, adresându-se unei game largi de utilizatori, de la tineri începători în ale condusului, la antreprenori care caută un mijloc de transport economic și ecologic. Printre specificațiile care au atras clienții se numără o autonomie de până la 220 km în oraș, dotările moderne și elementele de siguranță, precum camerele 360⸰ și airbagurile.


„Atingerea obiectivului de vânzări în doar 6 luni este o realizare extraordinară pentru noi. Estimăm că vom depăși obiectivul cu 50% până la sfârșitul anului, ceea ce confirmă că CityZEN este o alegere sigură și practică”, a declarat Olivia Dragomir, Marketing Manager Allview.


Compania și-a propus să extindă rețeaua de dealeri și service-uri la nivel național, pentru a susține creșterea vânzărilor și pentru a oferi clienților servicii de calitate, a declarat Costin Miron, Expansion Manager Allview Auto.


Modelul CityZEN este disponibil prin Programul Rabla Plus, cu prețuri de la 8.760 de euro, după aplicarea voucherelor. Programul se încheie în noiembrie, iar cei interesați sunt încurajați să contacteze un dealer pentru a beneficia de oferte avantajoase.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!