AOC și MMD Anunță o Tranziție Majoră în Conducerea Europeană

Bogdan Chirea
0

AOC și MMD, companii de top specializate în domeniul display-urilor, au anunțat o schimbare importantă în leadership-ul operațiunilor europene. MMD, partenerul de licență pentru Philips Monitors și AOC, branduri de renume pe piața afișajelor, fac parte din TPV Technology Limited, unul dintre cei mai mari producători de monitoare din lume.


Thomas Schade se retrage după un deceniu și jumătate de succes


Thomas Schade, care a deținut funcția de vicepreședinte pentru Europa la MMD B.V. și AOC B.V. din 2009, va părăsi această poziție la finalul anului 2024. În perioada mandatului său, Schade a avut un rol esențial în dezvoltarea și extinderea prezenței brandurilor AOC și Philips în Europa, contribuind la creșterea semnificativă a cotei de piață și la poziționarea acestora în topul preferințelor consumatorilor.


Stefan Sommer preia conducerea


Începând cu 1 septembrie 2024, Stefan Sommer, în prezent Director de Marketing și Business Management EU la TPV, va prelua funcția de Vicepreședinte pe Europa pentru ambele branduri. Sommer, cu o vastă experiență acumulată din 2006 la AOC și din 2011 la MMD, va asigura continuitatea și va duce mai departe moștenirea lăsată de Schade.


Thomas Schade a declarat: „A fost o onoare să contribui la creșterea AOC și MMD în ultimii 15 ani. Sunt încrezător că sub conducerea lui Stefan, compania va continua să prospere.”


De asemenea, Stefan Sommer și-a exprimat recunoștința față de Schade: „Îi mulțumim lui Thomas pentru leadership-ul său remarcabil și pentru succesul adus în Europa. Contribuțiile sale au fost inestimabile.”


Viitorul AOC și MMD sub noua conducere


Preluând acest rol important, Sommer a adăugat: „Mă angajez să continui creșterea noastră pe piața europeană și să introducem noi inovații tehnologice pentru a menține poziția de lider în industria display-urilor.”

Această tranziție reflectă angajamentul AOC și MMD de a asigura continuitatea și de a inova constant, menținându-se competitive pe o piață aflată în permanentă evoluție.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!