Bogdan Clipici, noul Country Manager Bolt Business în România

Bogdan Chirea
0

Bolt a anunțat numirea lui Bogdan Clipici în funcția de Country Manager pentru Bolt Business în România, cu scopul de a accelera creșterea operațiunilor B2B ale companiei. 


Cu o vastă experiență în leadership, recrutare, coaching și management de echipe în medii dinamice și competitive, Bogdan Clipici va fi responsabil de creșterea cotei de piață și a echipei Bolt Business, pentru a sprijini clienții în eficientizarea costurilor și îmbunătățirea satisfacției angajaților.


Bolt Business, soluția B2B dedicată transportului angajaților în scop de serviciu, este disponibilă în toate orașele din România unde funcționează aplicația Bolt. Clipici va coordona extinderea acestui serviciu, oferind companiilor alternative la călătoriile de afaceri tradiționale, cu beneficii precum controlul cheltuielilor de transport și flexibilitatea sporită.


Bogdan Clipici a fondat anterior start-up-ul Stailer, evaluat la 15,7 milioane EUR, și a condus echipe de vânzări în România și Ungaria. Recunoscut drept un expert în elaborarea strategiilor de go-to-market, Clipici a gestionat un portofoliu de peste 2.000 de clienți B2B. 


În cadrul Bolt Business, Bogdan Clipici va continua să contribuie la misiunea companiei de a redefini mobilitatea urbană, oferind organizațiilor soluții eficiente pentru gestionarea cheltuielilor de transport. Prin prezența internațională a Bolt în peste 50 de țări, clienții din România vor putea accesa serviciile Bolt Business în întreaga lume, fără setări suplimentare.


Bolt este o super aplicație europeană dedicată mobilității, activând în peste 600 de orașe din 50 de țări. În România, Bolt oferă servicii de transport la cerere, închiriere de trotinete electrice, livrare de mâncare și produse prin Bolt Food și Bolt Market, fiind lider de piață în peste 25 de orașe.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!