Bolt oferă călătorii gratuite de Ziua mondială fără mașini

Bogdan Chirea
0

Bolt, cel mai mare operator de micromobilitate din Europa, își marchează susținerea pentru Ziua mondială fără mașini, pe 22 septembrie, punând la dispoziție gratuit 1000 de trotinete electrice la nivel național. 


Timp de o zi, între orele 09:00 și 21:00, utilizatorii activi ai aplicației Bolt pot călători fără costuri, pentru un maxim de 60 de minute pe fiecare cursă, contribuind astfel la inițiativa globală de a reduce dependența de mașinile personale.


Călin Leuștean, Micromobility Manager Bolt România, a explicat scopul acestei inițiative: „Dorim să încurajăm utilizatorii să renunțe la mașinile personale și să exploreze alternativele de transport sustenabile. Vrem să vedem mai multe parcuri și spații verzi, în loc de parcări, și piste de biciclete în locul drumurilor aglomerate.”


În România, trotinetele Bolt sunt disponibile în 12 orașe, iar utilizatorii sunt încurajați să descopere singuri cele 1000 de trotinete gratuite, poziția lor nefiind marcată în aplicație.


Această inițiativă face parte din Săptămâna Europeană a Mobilității, care se desfășoară între 16-22 septembrie, promovând soluții de transport urban durabile, precum trotinetele electrice, bicicletele și transportul public.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!