Casa de licitații Artmark organizează prima licitație online a sezonului

Bogdan Chirea
0

Casa de licitații A10 by Artmark anunță debutul noului sezon de evenimente cu o licitație exclusiv online, intitulată „Something Old, Something New, Something Blue”. Aceasta va avea loc pe 17 septembrie, începând cu ora 12.00, pe platforma Artmark Live și include o selecție impresionantă de peste 300 de bijuterii, printre care și piese din colecția celebrei Maria Tănase.


Dacă ești pasionat de bijuterii, poți vizita și expoziția dedicată acestui eveniment la Palatul Cesianu-Racoviță, deschisă zilnic între orele 10.00 și 20.00. Expoziția reunește piese unicat din aur și platină, unele decorate cu perle și pietre prețioase precum diamante, ametiste, safire, acvamarine sau topaze. Printre bijuteriile deosebite expuse se numără și cele care au aparținut Mariei Tănase, provenind din moștenirea lăsată strănepotului său, Dumitru Cercel.

O piesă emblematică din colecția Mariei Tănase este o brățară decorată cu ochi de tigru, care are un preț de pornire de doar 125 de euro. De asemenea, un set de bijuterii compus din lanț cu pandantiv, inel și cercei are un preț de pornire de 100 de euro.

Printre cei care au avut ocazia să testeze aceste bijuterii se numără și Gabriela Atanasov, designer și muzician. Într-un interviu acordat pentru canalul de YouTube Artmark, Atanasov a povestit cum a purtat câteva dintre bijuteriile Mariei Tănase pentru o filmare, descriind experiența ca fiind una emoționantă și specială.

Această licitație oferă nu doar piese de colecție la prețuri accesibile, dar și oportunitatea de a participa de oriunde, datorită sistemului Timed Online. Tot ce trebuie să faci este să îți creezi un cont online, un proces gratuit și rapid, care îți oferă acces la eveniment și la multe alte beneficii.


Printre piesele remarcabile care vor fi scoase la licitație se numără și bijuterii vintage decorate cu diamante, cum ar fi un colier din aur în stil Biedermeier din anii 1800, cu un preț de pornire de 3.000 de euro, sau o brățară din aur bicolor și argint, din anii 1930, cu preț de pornire de 1.500 de euro.


Pentru cei interesați de bijuterii de valoare ridicată, licitația include și un inel din aur alb cu smarald și diamante, la un preț de pornire de 7.000 de euro, și o brățară din aur alb decorată cu diamante, care pornește de la 3.000 de euro.


Expozițiile Artmark sunt deschise publicului larg și pot fi vizitate zilnic, oferind o ocazie rară de a vedea obiecte de artă și bijuterii excepționale din colecții private.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!