Crăciunul vine mai devreme la DIVA: maraton de filme romantice și noi premiere din 13 octombrie

Bogdan Chirea
0

Postul de televiziune DIVA dă startul sărbătorilor de iarnă mai devreme, cu tradiționalul maraton de filme romantice de Crăciun, începând din 13 octombrie. În fiecare zi, de la ora 06:00 până la 02:00, telespectatorii pot urmări filme tematice de dragoste, în cadrul programului special „Crăciunul la DIVA”. Pe lângă aceste filme, marțea, vinerea și duminica sunt rezervate premierelor de sărbători.


Iată câteva dintre premierele lunii octombrie:


13 octombrie, ora 20:00 – „Sortiți de Crăciun” („Destined at Christmas”, 2022): Kim și Theo se întâlnesc la o sesiune de cumpărături de Black Friday și petrec tot filmul încercând să se regăsească.

13 octombrie, ora 21:55 – „Sortiți de Crăciun 2: Cerere în căsătorie” („Destined 2: Christmas Once More”, 2023): Theo încearcă să o ceară în căsătorie pe Kim, dar lucrurile nu merg conform planului.

15 octombrie, ora 20:00 – „Dorințe împlinite” („Checkin’ It Twice”, 2023): Ashley și Scott se întorc în orașul natal înainte de Crăciun și descoperă dragostea după despărțiri dureroase.

18 octombrie, ora 20:00 – „Crăciun pe Aleea Cireșelor” („Christmas on Cherry Lane”, 2023): Trei cupluri din epoci diferite înfruntă provocările sărbătorilor de iarnă.

20 octombrie, ora 20:00 – „Vizionare de Crăciun” („A Christmas Open House”, 2022): Melissa și David renovează împreună casa mamei ei, dar lucrurile se complică din punct de vedere sentimental.

22 octombrie, ora 20:00 – „Un Crăciun la podgorie” („A Vineyard Christmas”, 2023): Heather încearcă să filmeze un episod perfect de Crăciun la o podgorie, dar întâlnește obstacole neașteptate.

25 octombrie, ora 20:00 – „Trei Magi și un bebeluș” („Three Wise Men and a Baby”, 2022): Trei frați trebuie să aibă grijă de un bebeluș în perioada sărbătorilor.

27 octombrie, ora 20:00 – „Renovare de Crăciun” („Flipping for Christmas”, 2023): Abigail se confruntă cu provocări neașteptate în timpul renovării unei case moștenite, cu ajutorul lui Bo.

29 octombrie, ora 20:00 – „Crăciun la magazinul de jucării” („Christmas in Toyland”, 2022): Charlie încearcă să salveze magazinul de jucării Toyland și să demonstreze că magia Crăciunului există.


Premiere polițiste în seria „Crimă în...”


Pe lângă maratonul de filme de Crăciun, DIVA aduce și noi episoade din seria polițistă franceză „Crimă în...”, în fiecare miercuri, de la ora 22:00, începând din 2 octombrie.


2 octombrie – „Crimă în Corrèze” („Meurtres en Corrèze”, 2019): Procesiunea istorică a Sf. Ioan din Tulle este întreruptă de o crimă, iar doi jandarmi trebuie să descopere vinovatul.

9 octombrie – „Crimă în Angouleme” („Le prix de la trahison”, 2020): O petrecere aniversară este întreruptă de o crimă, iar fiul eroinei este principalul suspect.


Finalul serialului „Chesapeake Shores” și „Sullivan’s Crossing”


Luna octombrie marchează finalul a două seriale populare la DIVA:


11 octombrie, ora 18:00 – Ultimele două episoade din „Chesapeake Shores” aduc un final fericit cu o nuntă mult-așteptată și alte momente emoționante pentru fani.

1 octombrie, ora 20:00 – Finalul sezonului 2 din „Sullivan’s Crossing” vine cu un cliffhanger dramatic, lăsând multe întrebări fără răspuns.

Telespectatorii pot aștepta o lună plină de povești captivante, romantice și de sărbătoare, toate în stilul inconfundabil DIVA.



Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!