Cum a fost la Nostalgia Litoral în prima seară a evnimentului din Mamaia

Bogdan Chirea
0

Mii de oameni s-au bucurat vineri seară de vremurile tinereții și au dansat, cântat și s-au jucat înfruntând vremea neprietenoasă.


Spre deosebire de anul trecut, ediția din acest an de pe plaja La Nueva Cucaracha din Mamaia a avut pregatite două scene pe care au fost pregtătie concerte LIVE și momente surpriză pregătite de organizatori. 


La scena principală pentru prima seară de la Nostalgia, Vama și Loredana au încins atmosfera iar în a doua seară au urcat Alex Velea și Grasu XXL. Pe scena secundară Azur și Adrian Minune au făcut show în cea dea doua seară.

Nostalgia pe nisip le-a oferit participantilor la eveniment și posibilitatea de a se întoarce în timp bucurându-se de un adevărat muzeu retro în aer liber. Pe plaja din Mamaia participantii la eveniment s-au putut juca la aparatele retro cu jocuri mecanice sau in sala de net unde s-au putut intrece la competitii de Counter Strike,








Nostalgia este un loc unde toata lumea se poate intoarce in timp devenind copii bucurandu-se de muzica generatiilor 90 sau 2000 iar tinerii au facut cunostiinta cu tehnologia din acele vremuri realizand ca prezentul poate fi trecutul nostalgic pentru generatiile viitoare.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!