Daniel Anghel preia conducerea PwC România

Bogdan Chirea
0

Daniel Anghel va prelua funcția de Country Managing Partner al PwC România începând cu 1 octombrie 2024, succedându-l pe Dinu Bumbăcea, care a condus compania în ultimii trei ani. Dinu va rămâne în PwC România ca Partener și Lider al Departamentului de Consultanță pentru Afaceri.


Daniel Anghel, cu o carieră de peste 26 de ani în cadrul PwC România, a declarat că este onorat să preia acest rol, subliniind importanța continuării creșterii și implicării companiei în dezvoltarea mediului de afaceri și în dezbaterea publică. El a evidențiat că oportunitățile economice ale României pot fi valorificate prin inovație și colaborare.


Dinu Bumbăcea a mulțumit echipei și clienților pentru încrederea acordată în cei trei ani în care a condus PwC România, o perioadă marcată de provocări precum pandemia și alte crize suprapuse, dar care au întărit echipa și au dus la obținerea unor rezultate remarcabile.


Anghel s-a alăturat PwC România în 1997 și a condus în ultimii șase ani Departamentul de Consultanță Fiscală și Juridică. A fost implicat în proiecte legislative majore pentru mediul de afaceri și în demersuri recente pentru aderarea României la OECD. Este, de asemenea, Președintele Consiliului Investitorilor Străini (FIC) și a avut o contribuție importantă în dialogul dintre mediul de afaceri și autoritățile guvernamentale.


PwC România este prima mare companie de servicii profesionale înregistrată în România după 1989, având în prezent o echipă de peste 800 de profesioniști, coordonată de 26 de parteneri, cu birouri în București, Cluj-Napoca, Timișoara și Chișinău. 

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!