DinDim, prietenul meu pinguin - O Poveste Adevărată Emoționantă pe Marile Ecrane din România

Bogdan Chirea
0

Pe 6 septembrie, filmul „My Penguin Friend”/„DinDim, prietenul meu pinguin” a debutat în cinematografele din România, cu avanpremiere începând din 31 august. 


Pelicula, destinată tuturor vârstelor, va fi disponibilă atât în varianta subtitrată, cât și în cea dublată 2D, și promite să capteze inimile publicului printr-o poveste bazată pe o întâmplare adevărată care a emoționat întreaga lume.


O prietenie incredibilă între un pescar și un pinguin


Filmul urmărește povestea unui pescar îndurerat, João, care, după o tragedie în familie, își găsește alinarea într-o prietenie neașteptată cu un pinguin rătăcit. Salvat dintr-o deversare de petrol, micul pinguin pe nume DinDim reușește să creeze o legătură unică cu João, vizitându-l an după an, sfidând distanțele oceanice și uimind lumea științifică.


Această relație specială, bazată pe prietenie și compasiune, arată că legăturile emoționale dintre oameni și animale pot transcende granițele speciei.


O poveste adevărată care a cucerit lumea


„DinDim, prietenul meu pinguin” este inspirat din povestea reală a pescarului João Pereira De Souza, care a găsit un pinguin eșuat pe plaja Ilha Grande, lângă Rio de Janeiro. Numele pinguinului, DinDim, provine dintr-o pronunție specifică celor mici a cuvântului „pinguim”, și ilustrează legătura puternică dintre cei doi.


O producție internațională cu o distribuție de excepție


Regizat de David Schurmann, cunoscut pentru filmul „Little Secret”, filmul folosește zece pinguini din acvariul Ubatuba din Brazilia pentru a recrea aventurile lui DinDim. Producția implică o echipă internațională din diverse regiuni ale lumii, precum America de Sud, Centrală, Statele Unite, Europa și Africa de Sud.


Din distribuția filmului fac parte actori renumiți precum Jean Reno („Leon: the Professional”) și Adriana Barraza („Amorres Perros”), alături de Alexia Moyano, Nicolás Francella, Rocío Hernández și alții, aducând povestea la viață cu o interpretare impresionantă. 


Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!