DIVA difuzeaza finalul sezonului doi din Sullivan's Crossing

Bogdan Chirea
0

Luna octombrie începe în forță la DIVA cu finalul dramatic al sezonului 2 din „Sullivan’s Crossing”, serialul canadian bazat pe seria de romane scrisă de Robyn Carr. 


Marți, 1 octombrie, de la ora 20:00, vor fi difuzate ultimele două episoade, iar fanii sunt pregătiți pentru un final care va eclipsa chiar și momentul tensionat al atacului de cord al lui Sully Sullivan (Scott Patterson) din primul sezon.


În acest sezon, Maggie Sullivan (Morgan Kohan) revine la Sullivan’s Crossing, după ce află că tatăl ei este grav bolnav. Situația ei devine și mai complicată când descoperă secrete șocante despre tatăl ei vitreg și despre propria ei viață. Pe parcursul sezonului, relația ei cu Cal Jones (Chad Michael Murray) evoluează, cei doi apropiindu-se mai mult când ajung să petreacă timp împreună în cabana lui. Fanii cuplului Maggie-Cal vor afla în acest final dacă cei doi își mărturisesc iubirea și cum reușește Sully să-și salveze afacerea, aflată în pragul colapsului financiar.


Finalul sezonului aduce o explozie de tensiune: un incendiu devastator izbucnește în localul lui Sydney Shandon (Lindura), punând în pericol mai multe vieți. Cal reușește să-l salveze pe Finn (Zayn Maloney), dar cineva rămâne prins înăuntru, iar clădirea explodează.


Pentru cei care se întreabă ce urmează, veștile sunt bune: filmările pentru sezonul 3 au început pe 1 august și se vor încheia în noiembrie, așa că aventurile personajelor continuă.



Până atunci, nu ratați finalul sezonului 2 din „Sullivan’s Crossing”, pe 1 octombrie, de la ora 20:00, pe DIVA!

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!