DIVA difuzează noi episoade din serialul Chesapeake Shores

Bogdan Chirea
0

Serialul Chesapeake Shores continuă pe postul DIVA, cu difuzarea sezonului 3, începând din 16 septembrie. Fanii, cunoscuți sub numele de „Chessies”, vor putea urmări două episoade zilnic, de luni până vineri, începând cu ora 18:00.


Sezonul 3 aduce o serie de provocări și întorsături emoționale pentru familia O’Brien. Mick (interpretat de regretatul Treat Williams) și fiul său, Connor (Andrew Francis), trec prin tensiuni majore, în timp ce iubita lui Kevin (Brendan Penny) este rănită grav într-un incendiu. Abby (Meghan Ory) se luptă cu dificultățile de a echilibra cariera, viața de familie și relațiile personale. Viitorul pensiunii lui Jess (Laci J. Mailey) este incert, în ciuda eforturilor familiei de a o susține, iar manuscrisul lui Bree (Emilie Ullerup) stârnește tensiuni în cadrul familiei.

Un moment deosebit al sezonului este apariția lui Jesse Metcalfe în rolul lui Trace Riley, iubitul lui Abby, care va cânta din nou o melodie originală, adăugând la cele șase cântece pe care le-a interpretat în primele două sezoane. Metcalfe, actor și cântăreț, a mărturisit că aceste momente muzicale l-au transformat într-un fan al genului country.


Pentru cei care au citit seria de romane *Chesapeake Shores* de Sherryl Woods, este important de menționat că serialul nu urmează întocmai firul narativ din cărți. Așadar, pentru a vedea cum se desfășoară povestea familiei O’Brien, urmăriți *Chesapeake Shores* pe DIVA.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!