Documentarul PIANOFORTE, disponibil pe Max, nominalizat la International Emmy® Awards 2024

Bogdan Chirea
0

Documentarul PIANOFORTE, care surprinde povestea tinerilor pianiști participanți la celebra Competiție Internațională de Pian Chopin, a fost nominalizat la International Emmy® Awards 2024, la categoria „Arts Programming”. 


Filmul este coprodus de HBO și Telemark sp. z o.o. și este disponibil pe platforma de streaming Max în mai multe regiuni, inclusiv România, Polonia, Spania și Țările de Jos.


Nominalizările pentru International Emmy® Awards au fost anunțate recent, cu 56 de producții din 21 de țări incluse pe lista finală. PIANOFORTE concurează alături de alte trei producții internaționale: Robbie Williams (Netflix), Virgilio (Argentina) și Who I Am Life (Japonia).


Documentarul oferă o perspectivă intimă asupra vieților și carierelor tinerilor muzicieni care se pregătesc pentru una dintre cele mai prestigioase competiții de pian din lume. Regizorul Jakub Piątek surprinde emoțiile, presiunea și dramele personale din culisele competiției, oferind o privire asupra maturizării lor artistice.


PIANOFORTE a avut premiera mondială la Festivalul de Film Sundance și a câștigat numeroase premii internaționale, inclusiv Polish Eagle Award și Golden Reel Award.


Câștigătorii premiilor International Emmy® vor fi anunțați pe 25 noiembrie 2024, în cadrul galei ce va avea loc la New York.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!