Ed O’Neill a aflat într-un mod extrem de penibil că „Familia Bundy” s-a terminat

Bogdan Chirea
0

Publicul a adorat sitcom-ul „Familia Bundy” timp de 11 sezoane, dar când a venit timpul ca serialul să se încheie, cel puțin doi dintre actori au fost ținuți în întuneric.


Ed O’Neill, care l-a interpretat pe morocănosul Al Bundy, a fost recent invitat la podcast-ul „MeSsy” găzduit de Jamie-Lynn Sigler și Christina Applegate, aceasta din urmă jucând rolul fiicei sale pe ecran, Kelly Bundy.


În timpul discuției, O’Neill a povestit cum a aflat că „Familia Bundy...”, care a rulat pe Fox din 1987 până în 1997, a fost anulat.


O’Neill și-a amintit cum se afla în orașul său natal din Ohio, la o pensiune, bucurându-se de natură, când a oprit o mașină cu un semn de „Nou căsătoriți” și cutii de conserve legate la bara de protecție.


„M-am gândit: ‘Ah, s-au căsătorit tocmai acum.’ Așa că am stat acolo, iar ei au coborât din mașină, soțul și soția”, a spus el. „Ea era în rochie de mireasă, iar el în smoking. Și el a zis: ‘Doamne, e Al Bundy, în Ohio.’ Și eu am zis: ‘Da. Felicitări. V-ați căsătorit.’"


Apoi a venit momentul penibil. „Femeia a zis: ‘Ne pare atât de rău pentru serialul tău.’ Și eu am zis: ‘Ce vrei să spui?’ Și tipul a zis: ‘Doamne, nu știe. E la radio. A fost anulat.’" Starul din „Modern Family” a explicat apoi cum mirii s-au simțit atât de prost, încât l-au invitat înăuntru la un pahar de șampanie.

„Au zis: ‘Ne pare atât de rău,’ și eu am zis: ‘Prefer să aud asta de la voi.’ Așa că da, am intrat. Îmi place șampania.”


Applegate a spus că se poate identifica cu povestea lui O’Neill, amintindu-și că a aflat despre anularea serialului „de la un tip care cunoștea un tip care lucra pentru asistenta mea pe atunci. Așa am aflat. Nu ne-au sunat niciodată.”


„Familia Bundy” a avut-o în distribuție și pe Katey Sagal și David Faustino, și a urmărit o familie de clasă muncitoare condusă de Al Bundy, un vânzător de pantofi. Serialul a fost iubit pentru umorul său acid și uneori vulgar. A fost nominalizat la șapte premii Emmy Primetime pe parcursul difuzării.


Podcast-ul „MeSsy” al lui Applegate și Sigler se concentrează pe viața cu o boală pe care amândouă o împărtășesc, scleroza multiplă. Au lansat seria de podcast-uri la începutul acestui an.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!