Focus Sat lansează trei noi seriale în luna septembrie și extinde catalogul de conținut VOD

Bogdan Chirea
0

Luna septembrie aduce numeroase premiere în aplicația Focus Sat, cu lansarea a trei noi seriale de diverse genuri, oferind o gamă variată de conținut pentru pasionații de seriale. Noile titluri includ thriller-ul „Premisa unui dezastru” (2019-2022), comedia semi-autobiografică „Sora mai mică” (2002) și drama crimă și mister „Zăpada neagră” (2022).


Premierele lunii septembrie

„Premisa unui dezastru” este un thriller captivant centrat pe investigații ale unor dezastre din diverse mijloace de transport. Cele două sezoane disponibile din 2 și 9 septembrie în aplicație sunt urmate de lansarea celui de-al treilea sezon pe 16 septembrie. Serialul, o coproducție între Canada, SUA și Marea Britanie, îl are în distribuție pe regretatul Christopher Plummer, în ultimul său rol, alături de Archie Panjabi.

„Sora mai mică” este o comedie neozeelandeză despre viața unei tinere evreice ortodoxe care intră într-o relație complicată. Toate episoadele vor fi disponibile din 23 septembrie.


„Zăpada neagră” explorează o crimă nerezolvată de 25 de ani, fiind o dramă criminală australiană ce va putea fi urmărită integral începând cu 26 septembrie. Actorul Travis Fimmel joacă rolul detectivului care investighează cazul.


Noutăți în catalogul Epic Drama

Focus Sat aduce și extinderea catalogului Epic Drama, care include titluri apreciate de critici, precum:


„Domina” (2024), despre Livia Drusilla, cea mai puternică femeie din Imperiul Roman;

„Des” (2023), care urmărește ancheta poliției asupra ucigașului în serie Dennis Nilsen;

„Sisi” (2024), povestea împărătesei Elisabeta a Austriei;

„Mizerabilii” (2018), adaptarea celebrului roman de Victor Hugo.


Acces online și offline

Utilizatorii aplicației Focus Sat pot viziona toate serialele și filmele din catalog oricând, pe orice dispozitiv smart. Conținutul poate fi descărcat și vizionat offline, fără limite de titluri, ceea ce asigură o experiență de vizionare flexibilă. Pentru cei care nu sunt încă abonați, aplicația poate fi testată gratuit timp de 7 zile.



„Premisa unui dezastru”, „Sora mai mică” și „Zăpada neagră” sunt doar trei exemple din oferta extinsă de seriale disponibile pe Focus Sat, toate fără reclame și disponibile în orice moment în aplicație.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!