Kinds of Kindness - Noul Film al Lui Yorgos Lanthimos ajunge pe marile ecrane din România

Bogdan Chirea
0

„Kinds of Kindness”/„Forme de Bunătate”, cea mai recentă producție a regizorului premiat Yorgos Lanthimos, va putea fi vizionată în cinematografele din România începând cu 13 septembrie, cu avanpremiera programată pe 12 septembrie. 


Filmul va rula în varianta 2D subtitrată și aduce pe marile ecrane stilul absurd și suprarealist specific regizorului, cunoscut pentru explorarea unor teme complexe precum puterea, controlul și liberul arbitru.


Trei povești bizare despre natura umană

„Kinds of Kindness” este o antologie de trei povești neobișnuite și interconectate, care explorează tensiunile și paradoxurile inerente interacțiunilor umane. Filmul urmărește un bărbat ce încearcă să-și recâștige controlul asupra vieții, un polițist confruntat cu întoarcerea misterioasă a soției sale dispărute și o femeie aflată într-o căutare plină de suspans pentru a găsi o persoană cu abilități excepționale.


Distribuție de excepție și premii internaționale


Filmul se bucură de o distribuție impresionantă, printre care Emma Stone, Jesse Plemons, Willem Dafoe, Margaret Qualley, Hong Chau, Mamoudou Athie, Joe Alwyn și Hunter Schafer. Producția a fost co-scrisă de Lanthimos și colaboratorul său de lungă durată, Efthimis Filippou.


„Kinds of Kindness” a fost remarcat la festivaluri internaționale de prestigiu, inclusiv la Festivalul de Film de la Cannes, unde Jesse Plemons a câștigat premiul pentru cel mai bun actor.


Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!