Laura Belc este noul Executive Creative Director al Saatchi Creative Hub

Bogdan Chirea
0

Saatchi Creative Hub a anunțat numirea Laurei Belc în funcția de Executive Creative Director, poziție din care va coordona activitatea echipei și va redefini direcția creativă a agenției. 


Laura aduce noi perspective asupra strategiei de creație, bazându-se pe experiența sa vastă de peste 15 ani în agenții de rețea și locale din România. Anterior, ea a condus departamentul de creație al The Geeks, parte din Saatchi Creative Hub.


„Laura este persoana perfectă pentru acest rol. Sunt convins că va infuza echipa și proiectele noastre cu energia și entuziasmul ei caracteristic. Îi urez mult succes și sunt aici să o susțin cu tot ce are nevoie,” a declarat Vlad Petre, CEO al Saatchi Creative Hub Bucharest.

Laura Belc a exprimat entuziasmul său pentru noua poziție: „În cei doi ani de când sunt director de creație la The Geeks, am avut ocazia să lucrez cu o echipă incredibil de creativă și pasionată. Sunt onorată să preiau conducerea creativă a acestor agenții și să continui să construiesc pe fundația puternică deja existentă.”


Laura Belc are un background solid în publicitate digitală și a coordonat proiecte premiate la Cannes Lions, The One Show, Eurobest, Golden Drum, Epica și altele. Ea a lucrat pentru branduri globale și locale precum Magnum, Ben & Jerry’s, Dero, Sandoz, 7Days, Belvita, Mastercard, ING Bank, Mercedes-Benz și multe altele.


Saatchi Creative Hub Bucharest este un ecosistem de creație care include agențiile Saatchi & Saatchi și The Geeks, parte din Publicis Groupe, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume și lider de piață în România.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!