Max sărbătorește 30 de Ani de FRIENDS și anunță game show-ul FAST FRIENDS

Bogdan Chirea
0

În septembrie, Max marchează aniversarea a 30 de ani de la lansarea serialului iconic „Prietenii tăi” („FRIENDS”), aducând fanilor o surpriză de proporții: noul game show „FAST FRIENDS”, o experiență interactivă de vizionare și o pagină dedicată serialului, ce include colecții tematice cu episoade memorabile.


Ce este „FAST FRIENDS”? 


„FAST FRIENDS” este un game show în patru părți, în care participanții vor concura într-o serie de probe inspirate de celebrele decoruri ale serialului „FRIENDS”. Fanii vor trece prin apartamentul lui Rachel și Monica, vor sări prin garsoniera lui Joey și Chandler și vor savura o cafea la Central Perk, retrăind scenele lor preferate. Provocările includ jocuri trivia, puzzle-uri și activități interactive, care vor testa cunoștințele și rapiditatea celor mai mari fani ai serialului. Echipa câștigătoare va primi titlul de „Ultimate Friends Fan”.


Unde și când va fi filmat? 


Filmările pentru „FAST FRIENDS” vor începe în octombrie, la „The FRIENDS Experience: The One în New York City”, un loc emblematic dedicat serialului, situat pe două etaje și 17.000 de metri pătrați. Acest spațiu nostalgic conține 18 camere cu decoruri recreate fidel, oferind o adevărată călătorie în lumea „FRIENDS”. Fanii pot vizita această locație și în Londra, iar în curând, și în Las Vegas.


Producție și echipă 


Game show-ul este produs de Warner Bros. Unscripted Television în asociere cu Warner Horizon. Echipa de producție include nume importante precum Dan Sacks, Bridgette Theriault și Dan Norris, cu Richard Burgio în calitate de co-producător executiv.


O experiență de vizionare îmbunătățită 


Pe lângă lansarea game show-ului, abonații Max (pachet „Premium”) vor avea ocazia să vizioneze episoadele favorite din „Prietenii tăi” în 4K UHD cu Dolby Vision și HDR10, oferindu-le o experiență vizuală superioară.


Colecții speciale pentru fani 


Cu ocazia aniversării de 30 de ani, Max a lansat o pagină dedicată serialului „FRIENDS”, care grupează episoadele pe teme populare, pentru a face mai ușoară găsirea momentelor favorite. Printre colecțiile speciale se numără:


  • Cele mai urmărite episoade
  • Chandler Bing, regele replicilor memorabile
  • How YOU Doin'?
  • Din meniul Monicăi
  • Am luat o pauză
  • Nu e un pantof, e Rachel Green
  • Bună! Numele meu e Regina Phalange
  • Cele cu invitați celebri


Această aniversare este o ocazie perfectă pentru fanii „FRIENDS” să revadă episoadele lor preferate și să participe la o competiție interactivă prin intermediul noului game show „FAST FRIENDS”. 

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!