National Geographic anunță premiera sezonului 6 din „Europa văzută de Sus”

Bogdan Chirea
0

National Geographic aduce în această toamnă o nouă ediție a apreciatului serial documentar „Europa văzută de Sus”, ajuns la al 6-lea sezon. 


Premiera va avea loc pe 24 septembrie, la ora 22:00. Cu ajutorul tehnologiei avansate de filmare, fiecare episod surprinde peisaje spectaculoase din diverse regiuni europene, oferind o perspectivă unică asupra bogățiilor culturale și naturale ale continentului.


În noul sezon, telespectatorii vor avea ocazia să exploreze Polonia, cu focus pe Voievodatul Pomerania. De la portul imens de containere din Gdańsk până la plajele pitorești ale Peninsulei Hel și spectacolul de lumini din orașul Toruń, acest sezon promite să aducă în prim-plan locuri fascinante și încărcate de istorie. Serialul continuă să surprindă prin diversitatea locurilor prezentate, incluzând tradiții unice și realizări inginerești remarcabile din toată Europa.

Operatorul de drone Dawid Gut, care a contribuit la filmarea unor episoade din acest sezon, a subliniat frumusețea și unicitatea Peninsulei Hel, numind-o „un loc magic ce oferă un sentiment de libertate”. Fiecare episod aduce în atenția publicului nu doar frumusețea peisajelor, dar și nevoia de protejare a mediului și a patrimoniului cultural european.



Sezonul 6 din „Europa văzută de Sus” promite să fie o călătorie fascinantă, invitându-i pe telespectatori să descopere Europa așa cum nu au mai văzut-o până acum. Nu ratați premiera pe 24 septembrie la National Geographic!


Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!