Noutăți și Premiere la E! în luna Octombrie 2024

Bogdan Chirea
0

Postul de televiziune E! a anuntat recomandarile lunii octombrie si programul complet.


Hollywood Medium with Tyler Henry

Începând cu 26 octombrie, în fiecare sâmbătă de la ora 22:00, clarvăzătorul Tyler Henry revine pe E! cu noi episoade din „Hollywood Medium”. În această serie captivantă, Tyler își folosește abilitățile pentru a comunica cu spiritele și a oferi previziuni și sfaturi celebrităților din Hollywood. Emisiunea explorează momente emoționante și dezvăluiri personale, transformând viețile celor care caută răspunsuri dincolo de lumea fizică. Fanii vor avea ocazia să descopere momente emoționante și povești de viață impresionante.


Botched

De luni până vineri, de la ora 20:00, doctorii Terry Dubrow și Paul Nassif își continuă misiunea de a corecta eșecurile din chirurgia estetică. Emisiunea „Botched” le oferă pacienților o nouă șansă la o viață normală, transformând intervențiile nereușite în operații de succes. Cu cazuri dintre cele mai complexe, spectacolul rămâne un favorit al publicului.


Watch What Happens Live

Talk-show-ul interactiv „Watch What Happens Live” cu Andy Cohen continuă să aducă dezbateri aprinse în fiecare noapte, de luni până vineri, de la ora 01:00. Gazda invită vedete din diverse domenii, de la divertisment la politică și modă, pentru discuții informale, dar captivante.


E! News

Noutățile din lumea vedetelor pot fi urmărite de marți până vineri, de la ora 01:30, la „E! News”. Acest program aduce cele mai recente știri și zvonuri din divertisment, punând în centrul atenției celebritățile și evenimentele care fac valuri în cultura pop.


Aceste emisiuni și multe altele își vor face loc pe micile ecrane în octombrie, oferind fanilor E! divertisment de calitate și povești interesante despre vedete și viața lor tumultuoasă.



Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!