Parteneriat intre Grupul LEGO și Formula 1 pentru 2025

Bogdan Chirea
0

Grupul LEGO și Formula 1 au anunțat un nou parteneriat de lungă durată, care va începe în 2025. Această colaborare își propune să apropie comunitățile pasionaților de construcții LEGO și fanii Formula 1, oferindu-le o experiență unică și captivantă. 


Lansarea parteneriatului va include activări în zona fanilor la cursele din cadrul Campionatului Mondial de Formula 1 și conținut digital interactiv pe platformele LEGO, destinat fanilor și familiilor. Conform datelor recente, popularitatea Formula 1 a crescut semnificativ în rândul tinerilor, atrăgând peste patru milioane de copii cu vârste cuprinse între 8 și 12 ani în Europa și SUA, iar 40% dintre urmăritorii de pe Instagram ai acestui sport au acum sub 25 de ani.


Începând cu 2025, fanii se vor putea bucura de un portofoliu diversificat de produse, inclusiv seturi LEGO care vor recrea echipele și momentele iconice din Formula 1. Acestea vor include seturi LEGO DUPLO pentru preșcolari și seturi pentru copii de toate vârstele, adolescenți și adulți pasionați de construcții.


Activitățile desfășurate pe parcursul anului 2025 vor avea ca scop apropierea fanilor de lumea ingineriei și tehnologiei prin intermediul construcțiilor LEGO. Fanii vor putea recrea momente emblematice din curse, de la pit stop-uri la garaje, trăind emoțiile motorsportului de elită într-un mod inedit.


Julia Goldin, Chief Product & Marketing Officer al Grupului LEGO, a declarat: „Acest parteneriat va permite fanilor să-și ducă pasiunea pentru Formula 1 la un nou nivel, demonstrând cum creativitatea LEGO poate amplifica emoția acestui sport.” 


Emily Prazer, Chief Commercial Officer al Formula 1, a adăugat: „Acest parteneriat le va oferi fanilor oportunitatea de a recrea și reimagina lumea Formulei 1, cărămidă cu cărămidă, explorând în același timp complexitatea mecanicii și tehnologiei din spatele acestui sport.”


În 2025, Grupul LEGO va participa la cursele importante din calendarul Formula 1, aducând activități interactive în zona padocului, oferind fanilor oportunități unice de a experimenta atât joaca, cât și motorsportul.


Fanii pot aștepta un parteneriat extins, cu noi produse, experiențe și conținut captivant, ce vor fi dezvăluite pe parcursul sezonului Campionatului Mondial FIA Formula 1 din 2025.

Categorii

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!