Recomandările lunii octombrie la History Channel România

Bogdan Chirea
0

Luna octombrie la History Channel vine cu trei noi documentare captivante, care explorează evadări celebre, mistere românești și comploturi istorice de asasinare a dictatorilor. Iată titlurile pe care nu trebuie să le ratezi:


Mari evadări cu Morgan Freeman, Sezonul 2

Premiera: duminică, 6 octombrie, de la ora 22:00

În noul sezon, Morgan Freeman explorează evadări adevărate care au captat atenția publicului și a autorităților. Documentarul recreează evadări celebre, precum cea de pe Insula Diavolului sau din Lagărul de exterminare Sobibor, și analizează îndeaproape situațiile cu care se confruntă deținuții, incluzând interviuri cu prizonieri, familiile lor și personalul închisorilor.


Marcel Iureș prezintă Enigmele României, Sezonul 2

Premiera: marți, 22 octombrie, de la ora 21:00

Actorul Marcel Iureș revine cu trei noi episoade a câte 30 de minute, investigând enigme neelucidate din istoria României. Printre subiectele analizate se numără asasinarea prim-ministrului Barbu Catargiu, iubirea interzisă a cântăreței Maria Tănase și aparițiile OZN pe teritoriul României. Seria combină interviuri cu istorici și experți cu imagini captivante și narațiuni fascinante.


Cum să ucizi un dictator

Premiera: marți, 29 octombrie, de la ora 22:00

Documentarul investighează momentele premergătoare asasinatelor unor dictatori, oferind o privire în culisele misiunilor care au schimbat cursul istoriei. Episodul analizează structura comploturilor și capcanele întinse pentru a prinde tiranii și răspunde întrebării dacă acțiunile asasinilor au fost suficiente pentru a aduce schimbarea dorită.


Aceste producții aduc povești incredibile din istorie, dezvăluind momente pline de suspans și de curaj, în stilul inconfundabil al History Channel.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!