Recomandările lunii octombrie la Crime+Investigation

Bogdan Chirea
0

Luna octombrie la Crime+Investigation aduce în prim-plan trei noi documentare captivante despre crime șocante, ucideri premeditate și dispariții misterioase, care vor ține telespectatorii în suspans. Iată ce nu trebuie să ratezi:


Crime care au șocat Marea Britanie, Sezonul 9

Premiera: duminică, 6 octombrie, de la ora 23:00


Acest documentar prezintă poveștile șocante din spatele celor mai tulburătoare crime din Marea Britanie, relatate de prietenii, familia și detectivii implicați. Printre cazurile investigate se numără uciderea cosmeticienei Elle Edwards, prinsă într-o confruntare armată de bandă, și moartea adolescentei transgender Brianna Ghey, omorâtă de doi copii de 15 ani.


O crimă imperfectă, Sezonul 4

Premiera: luni, 7 octombrie, de la ora 23:45


Documentarul analizează crime premeditate care păreau perfecte, dar care s-au destrămat din cauza unui detaliu trecut cu vederea. Fiecare episod reconstruiește atent planurile ucigașilor și urmărește modul în care forțele de ordine au reușit să dezvăluie infracțiunea, în ciuda eforturilor de a ascunde dovezile.


Dispărut, probabil decedat

Premiera: joi, 17 octombrie, de la ora 23:00

Seria în 10 părți explorează disparițiile unor persoane considerate moarte, prin interviuri emoționante cu familia, prietenii și experți în domeniul răpirilor și supraviețuirii. Fiecare episod aduce în lumină misterele din spatele acestor cazuri, combinând relatări personale cu analize detaliate.


Aceste noi producții oferă o privire captivantă asupra crimelor și disparițiilor care au zguduit Marea Britanie, aducând la suprafață detalii fascinante și anchete minutioase.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!