Sezonul cinci din „Chesapeake Shores” debutează la DIVA în această lună

Bogdan Chirea
0

Sezonul cinci al popularului serial „Chesapeake Shores”, difuzat între 2016 și 2022, va avea premiera pe DIVA pe 26 septembrie


Episoadele vor fi difuzate de luni până vineri, începând cu ora 18:00, câte două episoade pe seară, oferind fanilor o nouă incursiune în viața familiei O’Brien. Acest sezon va aduce schimbări importante și momente emoționante pentru spectatori, inclusiv plecarea neașteptată a unuia dintre personajele principale.


Rămas-bun de la Jesse Metcalfe


În acest sezon, fanii vor asista la plecarea lui Jesse Metcalfe, care a interpretat personajul Trace Riley, cântăreț de muzică country, timp de 37 de episoade în primele cinci sezoane. Metcalfe a ales să părăsească serialul, decizie influențată de întârzierile cauzate de pandemia COVID-19, schimbările creative în producție și dorința de a explora noi oportunități în cariera sa.


Viața înseamnă creștere, și am simțit că am nevoie de provocări noi”, a declarat Metcalfe într-un interviu pentru Entertainment Tonight, explicând astfel decizia sa neașteptată.


Relația dintre Trace și Abby ajunge la final


În sezonul 5, relația complicată dintre Trace și Abby (interpretată de Meghan Ory) ajunge la un punct de cotitură. Cei doi își iau „Adio” emoționant în al doilea episod al sezonului. Acest moment va fi unul plin de încărcătură emoțională, lăsând fanii cu lacrimi în ochi.


Noi personaje intră în poveste


După plecarea lui Trace, serialul introduce noi personaje. Cel mai important dintre acestea este Evan Kincaid (interpretat de Robert Buckley), un antreprenor optimist care aduce un proiect imobiliar în oraș și se îndrăgostește de Abby. Spre deosebire de Trace, Evan este bine primit de familia O’Brien și aduce un aer proaspăt în serial.


Un alt personaj nou este Luke (interpretat de Stephen Huszar), un vechi prieten al lui Kevin (Brendan Penny), care a fost recent eliberat din închisoare. De asemenea, Connor (Andrew Francis) începe o nouă etapă profesională la o firmă de avocatură, unde devine coleg cu Margaret Keller (Raylene Harewood).


Momente importante din sezonul 5


Sezonul 5 vine cu evenimente importante în viața familiei O’Brien. Jess (Laci J. Mailey) se căsătorește cu David (Carlo Marks), Connor se sacrifică pentru a-l ajuta pe Luke, iar Evan se integrează în familia O’Brien după ce suferă un mic accident și petrece câteva zile recuperându-se în casa lor.


Pregătiri pentru sezonul final

Fanii pot savura aceste momente din sezonul 5 în fiecare zi lucrătoare, în timp ce așteaptă cu nerăbdare sezonul 6, care va debuta în octombrie la DIVA. Acest ultim sezon va aduce, de asemenea, noi provocări pentru Meghan Ory, care a fost însărcinată în viața reală cu al treilea ei copil în timpul filmărilor.


Așadar, nu ratați premiera sezonului 5 din „Chesapeake Shores” la DIVA, din 26 septembrie, de la ora 18:00!

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!