Topul celor mai vizionate productii pe Netflix din septembrie

Bogdan Chirea
0

Thrillerul  regizat de Jeremy Saulnier, Rebel Ridge, și-a menținut poziția de top, cu 38,6 milioane de vizualizări, devenind cel mai urmărit titlu al săptămânii. Filmul, apreciat pentru interpretarea impresionantă a lui Aaron Pierre, prezintă povestea unui fost pușcaș marin care se confruntă cu corupția dintr-un mic oraș american.


Pe lista serialelor TV în limba engleză, drama plină de secrete și scandaluri The Perfect Couple, regizată de Susanne Bier și avându-i în distribuție pe Nicole Kidman, Liev Schreiber, Meghann Fahy, Eve Hewson și Dakota Fanning, a rămas pe primul loc cu 21,9 milioane de vizualizări. 


Emily in Paris, sezonul 4, partea 2, a debutat pe locul al doilea cu 11,5 milioane de vizualizări, continuând să surprindă fanii, deși mutarea protagonistei la Roma aduce și mai multe situații dramatice. Totodată, a fost anunțat și sezonul 5, care promite noi aventuri pentru Emily. 


Selling Sunset, reality show-ul despre agenția de imobiliare Oppenheim Group, a ocupat locul patru, cu 4,4 milioane de vizualizări. Serialul de comedie neagră KAOS, regizat de Charlie Cowell și avându-l în distribuție pe Jeff Goldblum, a ajuns pe locul cinci cu 3,4 milioane de vizualizări, prezentând un conflict familial cu o dimensiune mitologică.


Filmul Uglies, adaptarea romanului distopic bestseller, cu Joey King, Chase Stokes și Laverne Cox, a debutat pe locul doi pe lista filmelor în limba engleză, cu 20,8 milioane de vizualizări. Thrillerul horror regizat de Lee Daniels, The Deliverance, cu Andra Day și Glenn Close, a intrat pe locul patru, acumulând 7 milioane de vizualizări. În plus, comedia de acțiune The Union, cu Halle Berry și Mark Wahlberg, a revenit în top, ocupând locul opt cu 3,9 milioane de vizualizări.


Serialul animat pentru preșcolari Hot Wheels Let’s Race, sezonul 2, a debutat pe locul nouă pe lista serialelor TV în limba engleză, cu 2,2 milioane de vizualizări. De asemenea, Prison Break, cu sezoanele 1, 2 și 3, a revenit în atenția publicului, ocupând mai multe poziții în clasament.


Pe frontul documentarelor, două producții au intrat în top. Documentarul în două părți Into the Fire: The Lost Daughter a debutat pe locul trei pe lista filmelor în limba engleză, cu 8,1 milioane de vizualizări, iar seria Worst Ex Ever a revenit pe locul șase în lista serialelor TV, cu 2,8 milioane de vizualizări.


Pe lista filmelor non-englezești, patru titluri noi au intrat în top. Comedia de acțiune Officer Black Belt din Coreea a ocupat primul loc cu 8,3 milioane de vizualizări, urmată de thrillerul polițist Sector 36 din India, pe locul trei cu 3,6 milioane de vizualizări. Drama Boxer din Polonia s-a clasat pe locul cinci cu 2,3 milioane de vizualizări, iar satira Technoboys din Mexic a ajuns pe locul nouă cu 1,2 milioane de vizualizări.


În categoria serialelor non-englezești, thrillerul emoțional The Accident din Mexic a urcat pe primul loc cu 3,5 milioane de vizualizări. Debuturile notabile includ documentarul sportiv Ángel Di María: Breaking Down the Wall din Argentina, pe locul patru cu 1,7 milioane de vizualizări, drama Billionaire Island din Norvegia, pe locul opt cu 1 milion de vizualizări, și sezonul 2 al dramei turcești Midnight at the Pera Palace, care a intrat în top cu 0,8 milioane de vizualizări.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!