Topul producțiilor de pe NETFLIX in a treia saptamana din septembrie

Bogdan Chirea
0

Ryan Murphy și Ian Brennan’s Monsters: Povestea lui Lyle și Erik Menendez debutează pe primul loc cu 12,3 milioane de vizualizări

Mult așteptata a doua parte din seria antologică Monster, Monsters: Povestea lui Lyle și Erik Menendez, a avut un debut puternic, ocupând locul 1 în lista de seriale TV în limba engleză, cu 12,3 milioane de vizualizări. Această dramă despre crime adevărate, care îi are în distribuție pe Nicholas Alexander Chavez și Cooper Koch, a căror interpretare în episodul 5 a fost extrem de apreciată, face furori la nivel global, clasându-se în Top 10 în 89 de țări. Serialul îi are, de asemenea, în roluri principale pe Javier Bardem, Chloë Sevigny, Nathan Lane și Ari Graynor.


Femeile conduc topul în lista de filme în limba engleză

Pe lista de filme în limba engleză, femeile au ocupat primele poziții în această săptămână, cu trei filme în Top 10. Uglies, adaptarea romanului distopic YA, a ocupat locul 1 cu 26,8 milioane de vizualizări. Filmul, cu Joey King în rol principal și producător executiv, a captivat publicul. Documentarul în două părți Into the Fire: The Lost Daughter a obținut locul 4 cu 7,4 milioane de vizualizări, în timp ce His Three Daughters, cu Natasha Lyonne, Carrie Coon și Elizabeth Olsen, a debutat pe locul 5 cu 4,1 milioane de vizualizări, fiind desemnat un "critic’s pick" de New York Times.



Culinary Class Wars ocupă primul loc în lista de seriale TV non-engleză

Pe lista de seriale TV non-engleză, primul sezon al primului concurs culinar coreean, Culinary Class Wars, a devenit imediat un succes, ocupând locul 1 cu 3,8 milioane de vizualizări. Formatul captivant al emisiunii, care ajută restaurantele cu dificultăți să devină puncte de atracție locală, a declanșat o adevărată revoluție gastronomică, făcând aplicațiile de rezervări să explodeze, pe măsură ce fanii se îngrămădesc să viziteze aceste localuri revitalizate.


Mai multe femei domină lista de seriale TV în limba engleză

Femeile au continuat să strălucească și pe lista de seriale TV în limba engleză. Miniseria de mister The Perfect Couple, cu Nicole Kidman și Liev Schreiber, a ocupat locul 2 cu 10,4 milioane de vizualizări. Între timp, partea a doua din sezonul 4 al Emily in Paris a ajuns pe locul 3 cu 9,2 milioane de vizualizări. Reality show-ul Selling Sunset, sezonul 8, a ocupat locul 4 cu 1,7 milioane de vizualizări. Pe lista de filme în limba engleză, thrillerul horror The Deliverance regizat de Lee Daniels, cu Andra Day și Glenn Close, a luat locul 8 cu 3,1 milioane de vizualizări.


Thrillerele de acțiune pe val

Acțiunea de mare intensitate a dominat săptămâna aceasta, cu Rebel Ridge regizat de Jeremy Saulnier, ocupând locul 2 pe lista de filme în limba engleză, cu 16 milioane de vizualizări. Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw s-a clasat pe locul 6 cu 4 milioane de vizualizări, în timp ce comedia de acțiune The Union, cu Halle Berry și Mark Wahlberg, s-a menținut pe locul 9 cu 2,6 milioane de vizualizări. Seria thriller Prison Break a continuat să impresioneze, cu sezoanele 1, 2 și 3 menținându-se pe lista de seriale TV în limba engleză pentru a doua săptămână consecutiv.


Topul filmelor non-engleză

Comedia de acțiune Officer Black Belt din Coreea a rămas pe primul loc în lista de filme non-engleză, cu 15,7 milioane de vizualizări. Thrillerul criminal Sector 36 din India a urcat pe locul 2, cu 6,1 milioane de vizualizări, iar drama poloneză Boxer a ocupat locul 4 cu 2,9 milioane de vizualizări. Sătira mexicană Technoboys a intrat în Top 10, ajungând pe locul 9 cu 1,2 milioane de vizualizări.


Noi intrări pe lista de seriale TV non-engleză

În această săptămână, lista de seriale TV non-engleză a primit noi intrări, inclusiv sezonul 3 din I Am Georgina (Spania), care a debutat pe locul 3 cu 2,9 milioane de vizualizări, comedia argentiniană Envious pe locul 5 cu 2,3 milioane de vizualizări și sezonul 2 din talk show-ul indian The Great Indian Kapil Show pe locul 8, cu 1,2 milioane de vizualizări.


Pe măsură ce peisajul streamingului continuă să evolueze, publicul se bucură de o varietate tot mai mare de genuri, cu interpretări puternice și povești captivante care atrag atenția la nivel global.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!