Altex anunță campania Black Friday 2024, desfășurată în trei etape, cu reduceri între 30% și 50%

Bogdan Chirea
0

Altex, unul dintre cei mai mari retaileri de electro-IT din România, a anunțat că va desfășura campania de Black Friday în perioada 31 octombrie – 20 noiembrie 2024, în trei etape succesive. 


Retailerul promite reduceri substanțiale, cuprinse între 30% și 50%, pentru majoritatea produselor din ofertă. Această campanie va preceda Black Friday-ul organizat de eMAG pe 8 noiembrie.


Compania estimează o creștere a vânzărilor cu 20% față de ediția de anul trecut, cele mai căutate produse fiind electronicele și electrocasnicele. 


Printre articolele cu cerere ridicată se așteaptă să fie friteuzele cu aer cald (airfryer) și aparatele de aer condiționat. Oficialii Altex prevăd o creștere semnificativă a vânzărilor la aparatele de aer condiționat, pe fondul verilor din ce în ce mai călduroase și a dificultății de a găsi aceste produse începând cu luna iunie.


Etapele campaniei Black Friday 2024 la Altex:

  • Valul 1: 31 octombrie – 6 noiembrie
  • Valul 2: 7 noiembrie – 13 noiembrie
  • Valul 3: 14 noiembrie – 20 noiembrie


Altex se așteaptă la o creștere semnificativă a vânzărilor online comparativ cu anii trecuți, continuând astfel tendința de digitalizare a cumpărăturilor. Compania operează 135 de magazine fizice în întreaga țară, oferind o gamă variată de produse electro-IT.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!