Andrew Garfield povestește despre momentul jenant al filmarilor celui mai recent film al său

Bogdan Chirea
0

Andrew Garfield povestește despre momentul jenant în care el și Florence Pugh nu au auzit când s-a strigat „tăiați” în timp ce filmau o scenă de dragoste. 


Andrew Garfield și Florence Pugh au avut o chimie atât de puternică pe platoul de filmare al noului lor film, încât nu au auzit când regizorul a strigat „tăiați” în timpul unei scene intense de dragoste.


În cadrul unei apariții la 92nd Street Y, vineri, pentru promovarea filmului „We Live in Time”, Garfield a povestit cu umor despre momentul în care, în timpul unei „scene foarte intime și pasionale” cu Pugh, nici unul dintre ei nu a auzit indicația regizorului de a opri filmarea, ceea ce a condus la o situație stânjenitoare.


Conform unor filmări distribuite pe rețelele sociale, Garfield a explicat că acest incident a avut loc chiar la prima dublă a scenei de dragoste, filmată pe un „platou închis”, unde erau prezenți doar el, Pugh, operatorul de cameră și cel de sunet.


„Scena devine pasională, așa cum o coregrafiasem,” a spus Garfield. „Ne-am lăsat purtați de moment și am mers puțin mai departe decât trebuia, doar pentru că nu am auzit când s-a spus ‘tăiați’.”


Regizorul John Crowley se afla într-o altă cameră, lângă locul unde se filma scena, a explicat actorul.


„Pe măsură ce timpul trecea, amândoi ne spuneam telepatic: ‘scena asta pare că durează cam mult,’” și-au dat seama cei doi actori.


Garfield a spus că și-au dat seama de eroare doar când au observat că membrii echipei se uitau spre perete, într-un gest de politețe.


Deși scena a continuat mai mult decât era prevăzut, Garfield a menționat că atât el, cât și Pugh s-au simțit suficient de confortabil în mediu pentru a lăsa lucrurile să evolueze natural. „Ne simțeam în siguranță și am decis să continuăm,” a adăugat el.


„We Live in Time” îi are în rolurile principale pe Garfield și Pugh, care în film sunt „aduși împreună printr-o întâlnire neașteptată care le schimbă viețile,” conform sinopsisului oficial.


Filmul va avea premiera în cinematografele din SUA pe 11 octombrie.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!