Aplicația Focus Sat oferă 3 seriale polițiste noi în octombrie

Bogdan Chirea
0



În luna octombrie, aplicația Focus Sat va introduce trei seriale polițiste captivante, pline de umor negru, investigații complexe și detectivi determinați să descopere vinovații. Este vorba despre thrillerul „Annika” (2021-2023), producția canadiană „Medicul legist”/„Coroner” (2019-2020) și serialul scoțian „Crima”/„Crime” (2021-2022).


Oferte Diverse în Focus Sat App

În plus, utilizatorii aplicației Focus Sat vor avea acces la noul catalog FilmBox+, care include peste 1.000 de filme și seriale din diverse genuri, cum ar fi acțiune, comedie, dramă, fantastic, polițist, de groază, de dragoste, de război, istorie și western. Aceste producții sunt dotate cu distribuții impresionante, incluzând nume precum Colin Firth, Jon Hamm, Anthony Hopkins, Samuel L. Jackson, Will Smith și Clive Owen.


Biblioteca video FilmBox+ oferă pelicule celebre de acțiune, precum „John Wick” (2014), în care Keanu Reeves joacă un rol intens, și seria „Rambo” (1976-2006), care l-a consacrat pe Sylvester Stallone. De asemenea, iubitorii filmelor thriller pot viziona „Amsterdam” (2022), care îi are ca protagoniști pe Christian Bale și Margot Robbie, și biografia „Rocketman” (2019), în care Taron Egerton interpretează rolul lui Elton John.


Detalii despre „Annika” și Celelalte Serialele

Pe 7 octombrie, se lansează integral primul sezon din „Annika”, iar sezonul doi va fi disponibil o săptămână mai târziu. Protagonista, Annika Strandhed (Nicola Walker), este detectiv în cadrul Unității de Omucideri Marine din Scoția. Eroina comunică direct cu publicul, împărtășind gândurile și trăirile sale interioare, în special în relația tensionată cu fiica sa adolescentă.



Pe 17 octombrie, va debuta „Crima”, inspirat de romanul lui Irvine Welsh, cu Dougray Scott în rolul inspectorului Ray Lennox. Acest serial se desfășoară într-un oraș cufundat în spaimă, unde o fată a dispărut și un criminal periculos este pe cale să lovească.


Pe 21 octombrie, va fi lansat „Medicul legist” („Coroner”), adaptare a seriei scrise de M. R. Hall. Protagonista Jenny Cooper (Serinda Swan) investighează decese suspecte, în timp ce se confruntă cu probleme personale, inclusiv o relație tumultoasă cu fiul ei adolescent.



Vizionare Flexibilă cu Focus Sat App

Premierele din octombrie din aplicația Focus Sat oferă o experiență de vizionare plăcută. Utilizatorii își pot crea propria listă de povești preferate, pe care le pot viziona oricând, de pe orice dispozitiv smart: mobil, tabletă, laptop sau televizor. Biblioteca video permite descărcarea filmelor și serialelor pentru vizionare offline. În plus, aplicația poate fi utilizată pe două dispozitive simultan, oferind flexibilitate maximă.


Cei care nu sunt încă clienți Focus Sat pot testa gratuit aplicația timp de 7 zile, bucurându-se de toate funcționalitățile și conținutul oferit.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!