AXN Spin se transformă într-o televiziune de lifestyle și seriale criminalistice pentru un public feminin

Bogdan Chirea
0

AXN Spin, parte din portofoliul Antenna Entertainment alături de AXN, AXN Black și AXN White, își schimbă direcția și anunță oficial repoziționarea către un public preponderent feminin. Noul AXN Spin va aduce pe micile ecrane programe de lifestyle și seriale de crimă, pentru a oferi telespectatorilor o experiență completă de divertisment.


Programe de zi și noapte: De la lifestyle la anchete criminalistice

Ziua, noul AXN Spin va difuza emisiuni de divertisment precum "Curățenie Generală" și "Vânătorii de Case", în care experți în design ajută familiile să-și transforme locuințele, iar potențiali cumpărători explorează proprietăți de lux în inima zonelor rurale. De asemenea, emisiuni precum "Case de Vacanță Însorite" oferă publicului român oportunitatea de a viziona proprietăți spectaculoase din întreaga lume.


Seara este dedicată misterelor și investigațiilor criminalistice. Printre cele mai notabile seriale se numără "Ucigașul de lângă noi" și "Cum l-am prins pe criminal", care dezvăluie detalii șocante din cazuri reale. "Ucigașul din interior" explorează motivațiile psihologice ale criminalilor, iar "Cum am supraviețuit criminalului în serie" împărtășește poveștile celor care au reușit să scape din mâinile unor infractori periculoși.


Noua direcție și succesul rebrandului AXN Spin

Transformarea AXN Spin reflectă o schimbare majoră în strategia canalului. Éva Kis-Bocz, Channel Director CEE Antenna Entertainment, a declarat:

"Am transformat AXN Spin într-un canal de divertisment factual, unde telespectatorii noștri au ocazia să se bucure de emisiuni de lifestyle încântătoare, dar și de conținut încărcat de adrenalină în noile serii de documentare criminalistice. Credem că aceste emisiuni vor oferi ceva nou și interesant pentru toată lumea, fie că sunteți în căutarea inspirației, aventurii sau a unui mister palpitant."


Antenna Entertainment și AXN în România


Ca parte a Antenna Group, Antenna Entertainment operează în 12 teritorii din Europa Centrală și de Est, gestionând un portofoliu extins de 21 de televiziuni cu plată, printre care se numără AXN, AXN Black, AXN White și AXN Spin. Noua strategie implementată pentru AXN Spin și întregul portofoliu AXN în România a adus o creștere de 29% față de anul trecut, demonstrând succesul acestei repoziționări.


Așadar, noul AXN Spin promite o combinație captivantă de lifestyle și seriale criminalistice, care va ține publicul român conectat la cele mai interesante povești și transformări interioare și exterioare, zi de zi.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!