"Căsătoria" – O nouă comedie românească regizată de Mihai Bendeac, din 6 decembrie în cinematografe

Bogdan Chirea
0

Începând cu 6 decembrie 2024, comedia românească "Căsătoria", primul lungmetraj scris și regizat de Mihai Bendeac, va ajunge pe marile ecrane din cinematografele din toată țara. Filmul promite o poveste plină de umor și situații comice, prezentând o aventură incredibilă a trei prieteni aflați în situații disperate.


Producția spune povestea lui Pagubă, Arsenie și Conașu, trei prieteni care încearcă să scape de datoriile colosale acumulate din cauza dependenței de jocurile de noroc. Încolțiți de cămătari și forțați să găsească rapid o soluție, cei trei pun la cale un plan complicat care presupune căsătoria din interes cu fiica disfuncțională a unui miliardar.


Filmul oferă o serie de momente amuzante și dialoguri efervescente, având la bază un scenariu scris de Steve Thompson. Protagonistul, jucat de Liviu Pintileasa, se află într-o situație disperată, iar prietenii săi, interpretat de Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin, adaugă un strop de haos în încercarea lor de a ieși din încurcături.


Regizorul și scenaristul filmului, Mihai Bendeac, a declarat: „Am încercat să creez, înainte de orice, o experiență cinematografică. O comedie simplă, asumată ca atare, bine construită, cu o poveste bine spusă, cu un dram de emoție, aventură și îndeajuns de eclectică astfel încât să mă reprezinte."


Din distribuție mai fac parte și actori cunoscuți precum Gloria Găitan, Mihaela Teleoacă, Alin Florea, Lucian Ionescu, alături de apariții stelare ale unor personalități precum Nicole Cherry, Anca Dinicu, Ilona Brezoianu, Loredana și Serghei Mizil.


Filmările pentru această producție au fost realizate pe peliculă, oferind publicului o experiență cinematografică autentică și plină de emoție. "Căsătoria" este o comedie care promite să aducă zâmbetul pe fețele spectatorilor, indiferent de vârstă, fiind distribuită de Vertical Entertainment.


"Căsătoria", o producție Vertical Content, poate fi vizionată în cinematografele din România începând cu 6 decembrie 2024.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!