Charlie Ottley publică primele trailere din sezonul trei al seriei „Flavours of Romania”

Bogdan Chirea
0

Charlie Ottley, renumitul jurnalist britanic și promotor al frumuseților României, a publicat primele trailere video din sezonul trei al seriei documentare „Flavours of Romania”. 


Această lansare vine după anunțul oficial din 29 mai, când Ottley a dezvăluit că încep filmările pentru noul sezon, care explorează în continuare peisajele naturale și patrimoniul cultural unic al țării.


În acest sezon, care va fi difuzat pe Netflix, echipa „Flavours of Romania” vizitează opt dintre cele mai pitorești regiuni ale României. Primele scene ale noului sezon din „Flavours of Romania” au fost filmate în Transilvania, iar echipa de producție a continuat filmările în Maramureș, explorând frumusețile și tradițiile acestor regiuni fascinante.


Charlie Ottley și-a exprimat entuziasmul pentru acest proiect printr-o postare pe Instagram: „Am început deja filmările și aproape am terminat primul episod despre Transilvania. Urmează să ne îndreptăm spre Maramureș pentru episodul 2. Sunt încântat să împărtășesc primele imagini cu voi și sper să ne vedem pe drum!”, a spus jurnalistul.


După Transilvania și Maramureș, echipa „Flavours of Romania” și-a îndreptat atenția către regiunile Moldovei și Bucovinei, unde au surprins peisajele pitorești, tradițiile autentice și bogata moștenire culturală a acestor zone istorice. Filmările au inclus obiective turistice și sate izolate, oferind spectatorilor o privire unică asupra frumuseții nealterate a acestor regiuni.

Piatra-Neamț va apărea pe Netflix în următorul sezon Flavours of Romania . Prima zi de filmări a debutat cu o vizită la Curtea Domnească, pe urmele lui Ștefan cel Mare, urmată de o incursiune prin istoria celei mai vechi culturi din Europa, cultura Cucuteni.


Au urmat, călătorii și filmări în Munții Apuseni și județul Bihor, acolo unde Ottley a avut alături personalități locale, precum Cristian Tabără și Viorel Lascu, care l-au ghidat în explorarea obiectivelor turistice și naturale. Jurnalistul a vizitat locuri precum Nooks by adybeca din satul Bălnaca, unde a fost impresionat de casele tradiționale reabilitate cu respect pentru arhitectura autentică, și podgoriile Dextra din Sâniob, unde a degustat vinuri locale.


De asemenea, Charlie Ottley și echipa sa au explorat peșterile Unguru Mare și Peștera cu Cristale din mina Farcu, punând accent pe conservarea patrimoniului natural și promovarea eco-turismului în România. Jurnalistul a subliniat că turismul poate oferi una dintre cele mai bune soluții pentru viitorul țării, în special prin valorificarea destinațiilor naturale și culturale.

În luna august, echipa de filmare a ajuns în Delta Dunării, unde au filmat noi cadre din zona și au continuat seria de interviuri menite să prezinte traditiile și diversitatea locală. 




Pe 9 septembrie cei de la Flavours of Romania au anunțat că au finalizat filmările pentru sezonul trei, după o călătorie de 20.000 de km și un efort ce a presupus aventuri pe motocicletă și drumuri neasfaltate dar și un program încărcat, de 16 ore pe zi, 7 zile pe săptămână. În septembrie echipa de producție a trecut granița pentru a filma seria documentară Flavors of Moldova.


Sezonul trei al seriei „Flavours of Romania” este programat pentru lansare în 2025, iar fanii vor putea explora alături de Charlie Ottley cele mai spectaculoase regiuni ale României, continuând să descopere frumusețile naturale și tradițiile țării.


Primele două sezoane din seria documentară sunt disponibile pe platforma Netflix.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!