Crăciunul la DIVA continuă cu filme în premieră între 25 și 31 octombrie, de la ora 20:00

Bogdan Chirea
0

Postul TV DIVA aduce în această săptămână o serie de filme de Crăciun, perfecte pentru toți cei care iubesc sărbătorile. 


În fiecare marți, vineri și duminică, telespectatorii se pot bucura de noi premiere pline de romantism și nostalgie. Programul include povești inedite, de la vizite într-un magazin de jucării magic până la aventurile a trei frați care învață ce înseamnă responsabilitatea, crescând un bebeluș.


Premieriile săptămânii 25-31 octombrie

  1. 25 octombrie, ora 20:00 – „Trei Magi și un bebeluș” (Three Wise Men and a Baby, 2022)
    Povestea urmărește aventurile celor trei frați – Stephan (Paul Campbell), Taylor (Tyler Hynes) și Luke (Andrew W. Walker) – care găsesc un bebeluș abandonat și ajung să-l îngrijească în perioada sărbătorilor. Această comedie caldă și emoționantă este inspirată de clasicul „Trei bărbați și un bebeluș” din 1987, aducând umor și momente de reflecție în viața celor trei frați. Fiecare dintre ei va învăța lecții importante despre iubire și familie.

  2. 27 octombrie, ora 20:00 – „Renovare de Crăciun” (Flipping for Christmas, 2023)
    În pragul Crăciunului, Abigail (Ashley Newbrough) încearcă să ajute la vânzarea unei case moștenite, dar lucrurile iau o turnură neașteptată odată ce îl cunoaște pe fermecătorul Bo (Marcus Rosner). Această poveste romantică este ideală pentru iubitorii de renovări interioare și DIY, oferind momente amuzante și inspirație pentru proiecte de casă.

  3. 29 octombrie, ora 20:00 – „Crăciun la magazinul de jucării” (Christmas in Toyland, 2022)
    Charlie (Vanessa Lengies) este trimisă la magazinul de jucării Toyland pentru a investiga scăderea vânzărilor și a găsi soluții pentru a salva afacerea până la Crăciun. Acest film evocă magia copilăriei și importanța jucăriilor în perioada sărbătorilor, aducând o notă de nostalgie pentru telespectatorii de toate vârstele.



Maratonul filmelor de Crăciun la DIVA


Între 13 octombrie și 31 decembrie 2024, DIVA difuzează zilnic, de la ora 06:00, filme de Crăciun îndrăgite de public. Maratonul include o selecție variată de filme festive, astfel încât sărbătoarea Crăciunului să fie prezentă în fiecare zi a sezonului.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!