Dare to Learn 2024 aduce la București peste 40 de experți internaționali și naționali în educație

Bogdan Chirea
0

Bucureștiul va găzdui, între 25 și 26 octombrie, cel mai mare eveniment din Europa dedicat învățării, Dare to Learn. Desfășurat la Romexpo, evenimentul aduce în prim-plan inovația în educație, reunind peste 40 de experți de renume mondial și național. Aceștia vor susține masterclass-uri, dezbateri interactive și prezentări despre viitorul educației, modele inovatoare de predare și integrarea tehnologiei în educație.


Invitați de renume și teme inovatoare

Printre personalitățile marcante care vor urca pe scena Dare to Learn se numără academicieni precum Peter Senge, Sugata Mitra și Diana Laufenberg, dar și inovatori în tehnologie, cum ar fi Zack Kass, Richard Wilson și Ng Aik Yang. De asemenea, vor participa experți în transformarea educației, precum John Hattie, Charles Leadbeater și Victoria Colbert. Aceștia vor aborda subiecte actuale și esențiale pentru dezvoltarea educației globale.


Subiecte precum integrarea inteligenței artificiale în educație, viitorul educației prin inovație și importanța educației echitabile și a schimbării sistemice vor fi în centrul discuțiilor din cadrul evenimentului.


Panel special susținut de ING Bank România


Un moment important al evenimentului va fi panelul organizat de ING Bank România, pe 26 octombrie, la ora 12:00, moderat de jurnalistul Cătălin Striblea. Discuția se va concentra pe tema "Ce este o școală sustenabilă și cum putem îmbunătăți experiența educațională?", un dialog ce va explora transformarea durabilă a școlilor. Printre invitații panelului se numără Maria Cristina Matei (Director Operațiuni la ING Bank România), Cristian Hatu (Președinte al Centrului de Evaluare și Analize Educaționale), Mihai Zoican (Director de program în Școala Încrederii), Mina Sava (Președinte al Asociației De-a Arhitectura) și Anda Sebeși (Director de Comunicare al Asociației CSR Nest).


Masterclass-uri dedicate educației viitorului

Pe parcursul evenimentului, participanții vor avea ocazia să participe la 28 de masterclass-uri care vor aborda teme precum:

  • Cum pregătim elevii pentru un viitor high-tech?
  • Educație antreprenorială pentru copii: instrumente digitale
  • AI și robotică – contribuții la dezvoltarea cognitivă, socială și emoțională
  • Educația minim invazivă & dezvoltarea competențelor


Aceste sesiuni sunt dedicate cadrelor didactice și tuturor celor interesați de reimaginarea proceselor educaționale, folosind noile tehnologii și abordările inovatoare în educație.


Activități interactive și oportunități de networking


Pe lângă masterclass-uri și dezbateri, participanții vor putea face schimb de idei și bune practici în zonele special amenajate. De asemenea, partenerii evenimentului vor organiza lansări de carte, standuri de prezentare și dezbateri cu autoritățile din domeniu.


Opțiuni de participare și pachete


Profesorii și profesioniștii din educație au în continuare posibilitatea de a achiziționa pachete personalizate de participare, în funcție de evenimentele și oportunitățile de networking la care doresc să participe. Agenda completă și informații despre bilete pot fi consultate pe pagina oficială a evenimentului.

Pentru detalii suplimentare despre speakeri și lista completă a masterclass-urilor, vizitați site-ul oficial Dare to Learn.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!