Digi24 lansează emisiunea "VIN O'CLOCK" chiar de Ziua Naţională a Gastronomiei şi a Vinului

Bogdan Chirea
0

Duminică, 6 octombrie, de Ziua Naţională a Gastronomiei şi a Vinului, Digi24 va da startul unei noi producţii TV intitulate VIN O’CLOCK, o emisiune dedicată culturii vinicole româneşti. Aceasta va explora poveştile autentice ale podgoriilor şi ale oamenilor pasionaţi care duc mai departe tradiţia vinului românesc.


Ionela Năstase, realizatoarea şi gazda emisiunii, promite să deschidă apetitul pentru vinurile autohtone într-un mod inedit. "Muncesc la un proiect unic în România: o emisiune despre vinul românesc, istoria, cultura şi pasiunea care-l însoţesc", a declarat Ionela.


În fiecare duminică, de la ora 11:00, timp de jumătate de oră, telespectatorii vor avea ocazia să descopere crame tradiţionale şi moderne, ferme şi podgorii, unele cu o istorie de sute de ani. Vor fi prezentate castele restaurate, afaceri de succes născute din pasiunea pentru vin şi respectul faţă de natură. Fiecare episod va surprinde tradiţiile şi unicitatea vinului românesc, cu Ionela Năstase în rolul de ghid prin cele nouă regiuni viticole ale ţării, care acoperă aproximativ 180.000 de hectare de viţă-de-vie.


„Fiecare zi pe teren mă face să mă simt ca la 20 de ani. Întâlnesc oameni cu poveşti impresionante, descopăr locuri noi și mă bucur de privelişti incredibile, la un pahar cu vin de calitate. Haideţi să deschidem împreună o sticlă de vin autohton la masa de duminică!", a adăugat Ionela Năstase.


VIN O’CLOCK va avea 26 de episoade, fiecare dezvăluind poveşti inspiraţionale despre crame, podgorii şi oamenii care transformă pasiunea pentru vin într-o artă. Proiectul este susţinut de programul Deschidem Vinul Românesc.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!