DIVA dă startul maratonului de filme de Crăciun din 13 octombrie până pe 31 decembrie!

Bogdan Chirea
0

Începând cu 13 octombrie, DIVA revine cu maratonul său de filme de Crăciun, difuzând filme festive, romantice și pline de căldură, toată ziua, până pe 31 decembrie. Programul special începe zilnic la ora 06:00 și promite să aducă spiritul sărbătorilor în fiecare casă.


Premierele din perioada 13-17 octombrie:

  1. 13 octombrie, ora 20:00 – „Sortiți de Crăciun” („Destined at Christmas”, 2022)
    Kim (Shae Robins) și Theo (Casey Elliott) se întâlnesc accidental în timpul cumpărăturilor de Black Friday și, deși se pierd unul de celălalt în mulțime, chimia dintre ei este de necontestat. Fetița lui Theo, Ashley, pune la cale un plan pentru ca cei doi să se regăsească, dar marea reîntâlnire se lasă așteptată...

  2. 13 octombrie, ora 21:55 – „Sortiți de Crăciun 2: Cerere în căsătorie” („Destined 2: Christmas Once More”, 2023)
    Continuarea povestei dintre Theo și Kim. Theo plănuiește să o ceară pe Kim în căsătorie, dar lucrurile nu merg cum a planificat. Fanii cuplului au cerut această continuare romantică care ne face să credem și mai mult în iubirea adevărată.

  3. 15 octombrie, ora 20:00 – „Dorințe împlinite” („Checkin’ It Twice”, 2023)
    Ashley (Kim Matula) și Scott (Kevin McGarry) se întorc în orășelul Idaho Falls, unde pasiunea locală pentru hochei pe gheață le schimbă viețile. Deși amândoi au trecut recent prin despărțiri dureroase, Crăciunul îi apropie și le aduce o nouă iubire.


Maratonul de Crăciun la DIVA


Întreaga serie de filme de Crăciun continuă până la sfârșitul anului, cu povești fermecătoare difuzate zilnic. Fie că ești în căutarea unei povești romantice sau vrei să te bucuri de magia sărbătorilor, DIVA îți aduce filmele perfecte pentru a intra în atmosfera festivă.



DIVA este disponibilă pe canalul 84 în DIGI digital, 203 în ORANGE, 107 în VODAFONE și 30 în FOCUS SAT.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!