Documentare despre accidente aviatice cutremurătoare, în premieră la Viasat Explore

Bogdan Chirea
0

Viasat Explore va difuza două noi documentare captivante despre accidente aviatice tragice produse în ultimele decenii, începând cu duminică, 20 octombrie. Noile producții aduc în prim-plan mărturii tulburătoare ale supraviețuitorilor și reconstituiri ale situațiilor limită, oferind o perspectivă profundă asupra acestor incidente dramatice.


„Avionul prăbușit în Anzi” – o poveste de supraviețuire extremă


Serialul documentar „Avionul prăbușit în Anzi” urmărește una dintre cele mai disperate și îndrăznețe povești de supraviețuire din secolul trecut. În cele trei episoade, supraviețuitorii accidentului aviatic din 1972, în care un avion charter s-a prăbușit în Munții Anzi, împărtășesc detalii cutremurătoare despre încercările lor de a rămâne în viață. Cu temperaturi sub zero grade și rezerve minime de hrană, aceștia au fost nevoiți să recurgă la canibalism pentru a supraviețui.


Povestea accidentului:

  • Avionul transporta o echipă de rugby din Uruguay și s-a prăbușit din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile și a unor erori de pilotaj.
  • Epava a ajuns pe un ghețar la peste 3.600 de metri altitudine, iar supraviețuitorii au fost izolați într-un mediu extrem de ostil.
  • Din cei 45 de pasageri, doar 16 au reușit să supraviețuiască, trecând prin orori de neimaginat.


Premiera „Avionul prăbușit în Anzi” va avea loc pe 20 octombrie, la ora 23:00, și aduce în fața telespectatorilor o poveste dureroasă despre curaj, lupta pentru supraviețuire și prețul plătit pentru a rămâne în viață.


„Panică în aer” – incidente aviatice dramatice surprinse pe camere


De la ora 22:00, tot pe 20 octombrie, Viasat Explore prezintă „Panică în aer”, o serie documentară în opt părți care examinează incidente aviatice șocante surprinse de camerele de filmat. Smartphone-urile devin noile cutii negre, surprinzând momentele critice din timpul zborurilor, fie că este vorba de aterizări de urgență sau incendii în aer.



Producția oferă o analiză detaliată a cauzelor din spatele incidentelor, alături de interviuri cu experți și efecte vizuale spectaculoase, prezentând realitatea ascunsă a aviației și provocările întâlnite de piloți și controlori de trafic aerian pentru a preveni dezastrele.



Ambele documentare oferă o privire captivantă și cutremurătoare asupra pericolelor zborului și a limitelor umane în fața tragediilor aviatice.

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)

#buttons=(Am înțeles!) #days=(30)

Acest website folosește cookie-uri pentru a optimiza experiența de navigare. Vezi
Ok, Go it!